Foto: Pixabay/NataljaDanilchenko

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kuras februāra beigās noķers veiksmi aiz astes. Liktenis šo zīmju pārstāvjiem būs labvēlīgs, tāpēc viss atrisināsies un izdosies viegli, vēsta Unian.

Zivis

Zivis var atklāt sevī jaunas šķautnes, iepazīt citas savas personības puses, kas palīdzēs skatīties uz pasauli citādāk un integrēties sabiedrībā, neskatoties uz Zivīm raksturīgo sapņošanu un fantāzēšanu. Turklāt ziemas beigās Zivis var satikt īstos cilvēkus, ar kuriem roku rokā doties pa dzīves ceļu. Ar kādu no tiem komunikācija var izvērsties par kaut ko nopietnāku.

Lauva

Lauvām jābūt atvērtām cilvēkiem un sadarbībai. Tava harizma un komunikācijas prasmes palīdzēs piesaistīt tavā dzīvē ietekmīgus cilvēkus, kuri palīdzēs pārvarēt šķēršļus un  beidzot sasniegt nākamo līmeni. Karjerā vari sasniegt neticamus augstumus, kas sagādās lielu laimi, jo pašrealizācija tev ir ļoti svarīga.

Mežāzis

Mežāži piedzīvos neticamus panākumus personīgajā dzīvē. Ja esi attiecībās, vari tās pacelt jaunā, nopietnākā līmenī. Savukārt, ja esi viens, vari satikt savu likteni. Tavā dzīvē parādīsies cilvēks, kurš tev kļūs par visu pasauli, bet tu viņam. Jums viss būs lieliski.

Lasiet arī:  «Atcerēsimies Juri tā, kā viņš būtu gribējis» –  izskanēs lielkoncerts Kulakova piemiņai

Lasiet arī: FOTO | Krišjānim Kariņam pasniegts Nopelnu ordenis

Lasiet arī: Navaļnija atraitne: Ja vēlaties sakaut Putinu, cīnieties ar viņa noziedznieku bandu

Lasiet arī: VIDEO | Bokseris Zutis: Arī gangsteri iet pie terapeita

Lasiet arī: Pierīgā draugu uzcienāšana ar mammas audzēto marihuānu beidzas ar kriminālprocesu

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube