Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānšāviņš/Instagram @magone.burka

Pašmāju šovu zvaigzne, dzejniece Magone Liedeskalna sarakstījusi romānu par savas dzimtas  piedzīvoto četru paaudžu laikā, ko cer ieraudzīt filmā.

“Darbs ir par to, kā klājies manai dzimtai četrās paaudzēs. Kad biju sarunā pie Dž. Dž. Džilindžera, viņš man teica: “Taisi filmu!”. Kas to lai zina, kas no šiem trakajiem sapņiem beigās sanāks,” izdevumam “Privātā Dzīve” teic Magone.

Taču sapņi viņai ir ne vien par filmu pēc sava romāna motīviem, bet arī par to, lai kori Dziesmusvētkos izpilda dziesmu ar viņas vārdiem. “Tagad mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāj dzejniece. Runa ir par dziesmu “Manas tēvzemes stāsts”, kam viņa ir vārdu autore, bet Ainars Bumbieris sarakstījis mūziku.

“Savulaik uzrakstīju dzejoli ar septiņiem pantiem. Tas izlasāms vienā no maniem trim dzejoļu krājumiem. Un tad kādā dienā Ainars man paziņoja: “Šis dzejolis man uzreiz skan, būs dziesma.” Kad saņēmu no viņa kompozīciju, klausījos  un man bira asaras,” izdevumam stāsta Magone.

Nu viņai radies plāns, ko tālāk darīt ar šo dziesmu. “Iesniegsim to nākamajiem  Dziesmusvētkiem, lai Mežaparka estrādē dzied visi kori kopā,” stāsta Magone.

Vienīgais, kur viņai neveicoties, ir mīlas fronte. “Šmurguļi vien trāpās! Šobrīd iepazīšanos esmu pabīdījusi malā. Eju savu taku un ticu, ka reiz satikšu vīrieti, kurš man teiks: “Es tevi meklēju jau sen!”,”

Lasiet arī: Neuzticība, pasivitāte, kaislīgums – ko par vīrieti kā mīlnieku atklāj viņa horoskopa zīme

Lasiet arī: Purvciemā demontēs tirdzniecības centra Minska izkārtni

Lasiet arī: Pauž aizdomas, ka zem Latvijas izcelsmes zīmes veikalos tirgo Krievijas dārzeņus

Lasiet arī: Latvijas veikalos sāk tirgot 3D drukātas «zivis» – ar ko tās atšķiras no nozvejotajām

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube