Foto: Pixabay/sasint

Seksualitāti ietekmē ne tikai ārējie faktori, bet arī zvaigznes. Horoskops, protams, nav intīmās dzīves ceļvedis, taču tas salīdzinoši precīzi atklāj zodiaka zīmēm raksturīgās vispārīgās īpašības, kas ietekmē to, cik labs vai ne tik labs mīlas frontē ir katras horoskopa zīmes pārstāvis, vēsta Wday.

Auns

Šīs zīmes vīrieši vienmēr visu kontrolē. Viņi ir līderi, un jums ir jāspēj viņiem paklausīt. Pat ja kaisle jūs abus pārņēmusi vietā, kas visai maz līdzinās guļamistabai, ļaujieties! Auniem raksturīga spontanitāte. Auni parasti ir izdomas bagāti mīlas lietās, viņiem būs piemērota tāda partnere, kurai ir spēcīgs temperaments un iztēle. Ja šo īpašību nebūs, Auns atradīs aizstājēju ārpus attiecībām. Tiek uzskatīts, ka līdz 30 gadu vecumam šīs zīmes vīrieši nemēdz būt uzticīgi, taču gadu gaitā viņu degsme pamazām izgaist un viņi vairs nemeklē piedzīvojumus ārpus attiecībām. Ja vēlies savaldzināt Aunu, esi noslēpumaina, neparedzama un kaislīga. Šīs zīmes pārstāvji meistarīgi skūpstās!

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji attiecībās nesteigsies, izbaudīdami pašu procesu. Viņi viegli nodos iniciatīvu savai partnerei, jo pēc dabas ir slinki. No Vērša arī nevajag gaidīt atjautību, tā nav viņu stiprā puse, sekss viņiem ir tikai fizioloģiska nepieciešamība. Rēķinieties, ka ar vīrieti – Vērsi nesaņemsiet romantiku: zīda palagi, erotiska apakšveļa, sveces viņiem ir laika izšķiešana. Galu galā Vērsis ir ļoti piezemēta un pragmatiska zīme, tāpēc pat kaisles uzplūdā viņi pilnībā apzinās notiekošo, nekad nepakļaujas pavedinošiem trikiem, vienmēr lieto kontracepciju. Ja Vērsis nevēlas nopietnas attiecības, savaldzināt viņu būs gandrīz neiespējami. Kopumā nav pati kaislīgākā zīme, bet uzticīga un stabila savā izvēlē.

Dvīņi

Dvīņu mākslinieciskums izpaužas it visā, arī intīmās attiecībās, ne velti starp šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz mākslinieku un mūziķu. Dvīņu vīrieši flirtē un aizraujas un sagaida to pašu no savas partneres. Ar viņiem ir viegli komunicēt, jo viņi pielāgojas jebkuras sievietes noskaņojumam un spēj sasniegt savu mērķi. Radoši cilvēki! Ar Dvīņiem nav neērtu mirkļu vai mulsuma, viņi zina, kā radīt pareizo atmosfēru un apburt savu izredzēto jau pirmajā tikšanās reizē, lai viņa būtu sajūsmā jau no pirmā pieskāriena vien. Viņi ir maigi, uzmanīgi un radoši, gluži vai ideāli mīļākie, bet visu sabojā Dvīņu vīriešu pārmērīgais pļāpīgums un lielīšanās. Viņiem patīk pārrunāt randiņu detaļas ar draugiem.

Vēzis

Šīs zīmes vīrieši ir izslavēti ar savu mīlestību pret izredzēto, kuri, atšķirībā no runīgajiem Dvīņiem, iespaidus par randiņiem paturēs pie sevis. Vēžu vīriešiem ir grūti veidot jaunas attiecības, viņi šajā ziņā ir konservatīvi – viņiem vajadzīga sieviete, kas ir pieticīga un bez pieredzes, tāpēc, kā likums, šīs zīmes pārstāvji apprecas vēlu, bet sievu izraugās ilgi. Vēži ir radīti ģimenes dzīvei, viņi ir jūtīgi pret savas partneres noskaņojumu un rūpējas par patiesām, sirsnīgām jūtām vienam pret otru. Šīs zīmes vīrieši var pienest kafiju gultā, palīdzēt mājas darbos, bet naktīs darīt visu savas mīļotās labsajūtai. Starp citu, viena no retajām zīmēm, kas mīl pieaugušo rotaļlietas un aktīvi tās izmanto. Kopumā, ja esi izvēlējusies vīrieti Vēzi par savu vīru, mīli un paciet viņu visu mūžu, jo viņš pāridarījumus nepiedos.

Lauva

Gatavojieties izrādei! Viņš grib būt visburvīgākais un pievilcīgākais, kurš gaida uzmanību un apbrīnu, turklāt bez apbrīnas pilnajiem skatieniem ir nepieciešami arī komplimenti. Lauva to sagaida no visiem un mīļotās, vai drīzāk no sievietes, kura viņā ir iemīlējusies. Kāda ir realitāte? Viņš patiešām ir burvīgs un labs gultā. Lauva zina, kā ikdienu padarīt par svētkiem. Viņš ir dāsns un neskopojas ar dāvanām, bet seksā partnerei ir jāseko līdzi visam, ko vīrietis – Lauva izdomā, un viņš var izdomāt daudz ko. Neaizmirstiet viņam vēlāk pateikt, ka viņš ir bijis izcils gultā!

Jaunava

Pedantiskās Jaunavas pavadīs ilgu laiku, gatavojoties, pirms aicinās mājās savu iecerēto, tāpēc visbiežāk iniciatīva šajā pārī nāk no dāmas puses. Ģimenes dzīvē vīrieši uzvedas tāpat, intīmas attiecības viņiem nav pirmajā vietā. Jaunavu vīrieši ir romantiķi un ideālisti un sagaida no randiņa kaut ko neparastu. Viņi ir prasīgi pret sevi. Gultā Jaunava vilks garumā priekšspēli – esiet pacietīga. Un pats galvenais, jums ir jānovērš visi traucēkļi: izslēdziet tālruni un televizoru, jo Jaunava var viegli zaudēt romantisko noskaņojumu. Šīs zīmes pārstāvji augstu vērtē inteliģenci un humoru, tāpēc jums nav jāuztraucas par celulītu, viņi tam nepievērsīs uzmanību.

Svari

Šīs zīmes vīrietis ir pārsteidzoši pievilcīgs pretējam dzimumam. Viņam piemīt kaut kas tāds, kas nav jādemonstrē vārdos: harizma, vīrišķība, nopietnība un dabiska seksualitāte. Vīrieši – Svari patiesi mīl, viņiem ir grūti šķirties un viņi visu sevi atdod attiecībās. Taču viņi nepavisam nav monogāmi – var būt daudz romānu, arī laulību. Skaistuma mīļotāji, sirsnīgi un kaislīgi, izvēlas skaistas sievietes, estētika viņiem nozīmē daudz. Svaru vīriešiem nepatīk garlaicība un vienmuļība, ja jūs viņiem piedāvāsiet kaut ko jaunu, viņi atbildēs ar prieku. Tas, ko šīs zīmes pārstāvji necieš, ir neskaidrības un meli, tāpēc Svariem nevajag melot.

Skorpions

Kurš gan nezina, ka šī ir seksuālākā no horoskopa zīmēm? Šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir pavedinātājs un savaldzinātājs, kuram ir grūti pretoties. Vieniem patīk  nesātība un dzīvnieciska kaisle, citiem vajag mierīgākas attiecības, lai visas naktis nebūtu jāpavada akrobātiskos vingrinājumos, bet var arī mierīgi pagulēt. Ja grasāties būt kopā ar vīrieti Skorpionu, sagatavojieties vētrainai intīmai dzīvei bez aizbildinājumiem par galvassāpēm vai maziem bērniem. Ja viņam atteiksiet gultas priekus, viņš intīmas attiecības meklēs citur. Starp citu, šī zīme vairāk nekā citas mīl eksotiskas lietas, kā arī neizceļas ar takta izjūtu, ja viņi pamanīs kādu defektu, pateiks to tieši. Un tas neskatoties uz to, ka viņu sievietēm parasti ir slaids augums, bet despotiskais Skorpions, kurš pats nemaz nav Apollons, var būt sarkastisks un pats to pat nepamanīt.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir visprasmīgākie pavedinātāji! Viņi ir sabiedriski, erudīti, apveltīti ar humora izjūtu, vienmēr uzmanības centrā, un jūs pati nepamanīsiet, kā aizrautīgi pļāpāsiet ar viņu par šo un to, bet pēc tam nonāksiet vienā gultā, lai gan pirms tam bijāt uzticīga sieva kādam citam un ideāla māte saviem bērniem. Bet tāds ir rotaļīgais vīrietis – Strēlnieks! Viņi intuitīvi sajūt pareizo pieeju jebkurai dāmai un nelaiž garām nevienu pievilcīgu sievieti. Neuzticība vīriešiem – Strēlniekiem ir ierakstīta zvaigznēs. Intīmās attiecībās Strēlnieks zina, kā radīt nepiespiestu atmosfēru, ar viņu nav vajadzības parādīt sevi labāku, nekā patiesībā esat. Ja viņš ir ar jums, tas nozīmē, ka viņš ir izdarījis izvēli, un jums ir iespēja justies kā karalienei, bet tā nebūs ilgi, jo pasaulē ir daudz skaistuļu. Kopumā kaislīga un negausīga horoskopa zīme, kas tīko dažādot tuvību ar virtuozu tehniku un izmēģināt ko jaunu.

Mežāzis

Viņš visam pieiet pamatīgi, Mežāzis nekad neparakstīsies uz nenopietnām attiecībām vai spontānu seksu. Vīrietim Mežāzim raksturīga nopietna pieķeršanās partnerei, kuru viņš noskatījis jau ilgāku laiku. Ja ir abpusēja vēlēšanās, ar šīs zīmes pārstāvi var izveidoties ilga un laimīga savienība. Mežāži ir lojāli un uzticami cilvēki, viņi nekad nemeklēs tādus piedzīvojumus kā Strēlnieks vai Dvīņi. Gultā viņš iepriecina savu mīļoto, uzklausot viņas vēlmes, taču arī Mežāžiem ir savas slepenās kaislības. Viņiem patīk nežēlīgas spēles un viņi var iet tālu, sagādājot savam partnerim fiziskas sāpes. Bet neuztraucieties, bez jūsu piekrišanas viņš neko sliktu nedarīs. Vienkārši nekautrējieties nekavējoties noteikt atļautā robežas.

Ūdensvīrs

Kaislīgs mīļākais un naivs romantiķis nav divi dažādi cilvēki, tie ir Ūdensvīri. Viņi ir pieklājīgi un inteliģenti attiecībās. Noteikti pajautās, vai jums nav vēl kāds cits partneris, un tikai pēc tam, kad būs pārliecinājušies, ka ir jums vienīgie, sāks veidot attiecības. Vīrieši Ūdensvīri izvēlas sievietes, kuras ir radošas, izglītotas un slaidas. Ūdensvīram ļoti svarīga ir laba figūra un kopts ķermenis. Viņš pats nesmādē aktīvu dzīvesveidu un sagaida to pašu no savas izredzētās. Gultas lietās Ūdensvīrs ir tradicionāls un paredzams. Viņš iet cauri dzīvei, izmantojot jaunībā apgūtu pavedināšanas paņēmienu kopumu. Ja vēlaties pakļaut šādu vīrieti, neizrādiet savus nodomus, esiet atturīga savās emocijās.

Zivis

Šīs zīmes vīrieši gaida pirmos soļus no sievietes. Zivis pēc būtības ir slinkas, komforts un dzīves problēmu minimums ir viņu devīze, tāpēc Zivis nekad ilgstoši nedzīsies pēc kādas sievietes uzmanības un viegli atteiksies no mīlestības pie pirmajām grūtībām. Parasti Zivis ir sabiedriskas, tāpēc viņu partneri ir līdzīgi, bez sarežģījumiem pasaules uzskatos. Arī  seksuālās attiecības izvēršas tikpat gludas, bez emociju uzliesmojumiem un nevajadzīgām kaislībām. Taču svarīgas ir detaļas, piemēram, pārģērbšanās un lomu spēles. Vīriešiem – Zivīm ātri var apnikt sekss guļamistabā ar aizvērtiem aizkariem, tāpēc gatavojies pārsteigt un dažādot Zivju dzīvi, šīs zīmes pārstāvji gaida jūsu iniciatīvu.

Lasiet arī: Rūta Judze: Mēs esam šobrīd šķiršanās procesā, bērni ir manā aprūpē

Lasiet arī: Trūkumi, kas kaitē pašam, – kā katra no zodiaka zīmēm grauj savu dzīvi

Lasiet arī: Purvciemā demontēs tirdzniecības centra Minska izkārtni

Lasiet arī: Latvijas veikalos sāk tirgot 3D drukātas «zivis» – ar ko tās atšķiras no nozvejotajām

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube