Foto: Pexels/ Elina Fairytale

Ne tikai mīlestībā, bet arī draudzibā attiecību veidošanos un  ilgmūžību ietekmē zodiaks – tā, piemēram, ugunīgie un spilgtie Auni visciešākās draudzibas saites var izveidot ar sev līdzīgajiem Lauvām un Strēlniekiem. Starp kurām zodiaka zīmēm iespējama visciešākā draudzība un kas to ietekmē, vēsta Wday.

Auns

Auniem visvairāk patiks kontaktēties ar tikpat spilgtām un enerģiskām zodiaka zīmēm, kā viņi paši, proti, Lauvām un Strēlniekiem. Šo horoskopa zīmju pārstāvjiem nebūs garlaicīgi vienam ar otru, viņi vienmēr būs uz viena viļņa un viņus vienos līdzīgi mērķi. Harmoniski veidosies draudzības saites arī ar intelektuālajiem Dvīņiem un Ūdensvīru. It īpaši, ja viņi strādā kopā vai bieži vien ir vienā komandā. Tāpat daudzi astrologi Aunam iesaka paturēt kā draugus vai vismaz labus paziņas saprātīgos un gudros Vēršus, kuri spēj īstajā brīdī nomierināt Aunu vētraino temperamentu un uzklausīt viņu problēmas.

Vērsis

Vērsim ir ērti atrasties tādu zemes zīmju sabiedrībā kā viņš pats, Mežāzis un Jaunava, ar kurām viņam ir līdzīgas rakstura iezīmes. Galvenais, lai draudzības brīdī viņiem būtu kopīgas intereses un tēmas. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi, lai viņiem  draugos būtu Zivis, kas spēj uzmundrināt grūtos brīžos, un arī Auns, kurš prot pamācīt un motivēt uz naudu un panākumiem.

Dvīņi

Zem Dvīņu zvaigznāja dzimušie vienmēr novērtēs iespēju iepazīt savas horoskopa zīmes pārstāvjus, kā arī Ūdensvīru un Svarus. Kopā viņi var ceļot vai vienkārši komunicēt ar cilvēkiem. Labvēlīga ir arī šīs zīmes draudzība ar temperamentīgajiem un spilgtajiem Auniem. Šajā savienībā, protams, valdīs Auns, bet Dvīņi no viņa mācīsies mērķtiecību un kļūs pašpārliecinātāki. Ir iespējama laba komunikācija ar Lauvām. Bet tikai tad, ja abi atrodas vienā sociālajā lokā un starp viņiem nav konkurences.

Vēzis

Vēzis ir ļoti neaizsargātas dabas, tāpēc viņš var veiksmīgi komunicēt ar citiem, bet ne visi tiks ielaisti viņa pasaulē. Bet, reiz kļuvuši tuvi, šī zvaigznāja pārstāvji visu mūžu būs uzticīgi nodibinātajai draudzībai. Saskaņā ar astroloģiju konservatīvās Jaunavas spēs dalīties ar Vēzi savās interesēs. Vēžiem var veidoties lieliskas attiecības arī ar Zivīm, kuras Vēžus saprot un ir viņiem līdzīgas. Abu zīmju pārstāvji vienmēr spēs uzklausīt un iedrošināt viens otru tajos brīžos, kad citu cilvēku pieredze šķitīs nepieņemama. Iespējama arī alianse starp Vēžiem un Skorpioniem, bet ar nosacījumu, ka viņu iepazīšanās ir saistīta ar kādu interesantu notikumu un ir laika gaitā pārbaudīta.

Lauva

Lauvas var viegli sadraudzēties ar visām 12 Zodiaka zīmēm, tomēr tieši ugunīgie Auns un Strēlnieks spēs patiesi izprast Lauvas raksturu. Reiz satikušies, viņi viens otru nelaidīs vaļā un vienmēr atradīs tēmas sarunai, pat ja viņu profesijas un vaļasprieki ir pilnīgi atšķirīgi. Pastāv iespēja, ka Lauva izveidos mūžīgu draudzību ar Dvīņiem un Svariem, taču svarīgi, lai temperamentīgais Lauva nenomāc savus paziņas un uzvedas atturīgāk. Pretējā gadījumā, aizskarot gaisa zīmju pārstāvju jūtas, Lauva var nonākt viņu melnajā sarakstā.

Jaunava

Jaunavas spēs vienoties ar Vērsi un Mežāzi pat vissarežģītākajās situācijās, it īpaši, ja viņi strādā vienā uzņēmumā un viņiem ir vienādi uzskati. Šai zīmei ir viegli komunicēt ar Skorpioniem, šajā savienībā abi ieklausīsies viens otrā un atradīs pareizo risinājumu jebkurā jautājumā. Svarīgi arī atzīmēt, ka ļoti bieži Jaunavas piesaista tie, kas dzimuši zem Dvīņu zvaigznāja. Varbūt tāpēc, ka viņi saskata Dvīņos tās īpašības, kuru pašiem trūkst – neparedzamību un dzīvespriecīgumu.

Svari

Svariem nekad nebūs garlaicīgi, sazinoties ar citām gaisa zīmēm – Dvīņiem un Ūdensvīru. Viņi, iespējams, kopā apspriedīs tēmas, kuras saprot tikai viņi. Tāpat šīs zīmes pārstāvji var kļūt par labākajiem draugiem ar Strēlnieku, kas viņus uzlādēs ar enerģiju un motivēs ne tikai sapņot, bet arī darboties. Diemžēl Svari reizēm var būt ļoti slinki un pasīvi. Pastāv arī iespēja izveidot lielisku savienību ar Lauvām, bet ar nosacījumu, ka viņi ir gatavi pieņemt viens otru tādus, kādi viņi ir.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušie ir ļoti prasīgi pret cilvēkiem, tāpēc ar viņiem sadraudzēties nav tik vienkārši, kā šķiet. Tikai Zivis var pievērt acis uz Skorpiona dažkārt ļoti tiešo izturēšanos. Šie cilvēki var kļūt par labākajiem draugiem arī Vēžiem, bet ar nosacījumu, ka pēdējie nav pārāk noslēgti pret viņiem. Pastāv arī iespēja sadraudzēties ar cilvēkiem, kuri ir viņu pretstati – Jaunavu un Mežāzi. Šo zīmju pārstāvji papildinās viens otru un dalīsies savos dziļākajos noslēpumos.

Strēlnieks

Strēlnieks labprāt draudzēsies ar līdzīgajiem Auniem un Lauvām. Visas trīs šīs zīmes pieder pie uguns stihijas un tām ir līdzīgi uzskati par dzīvi. Draudzīgas attiecības var veidoties arī ar Svariem, jo starp viņiem nebūs konkurences. Pastāv arī iespēja, ka Strēlnieks būs ieinteresēts draudzēties ar Ūdensvīriem.

Mežāzis

Zem Mežāža zīmes dzimušie viegli sadzīvo ar cilvēkiem, taču ne visiem atver savu dvēseli. Līdz ar to par viņu labākajiem draugiem var kļūt līdzīgās Jaunavas. Mežāžiem būs viegli komunicēt par personiskām tēmām ar vienmēr draudzīgo, bet piezemēto Vērsi un jūtīgajām Zivīm. Pastāv draudzīgas alianses iespēja ar Skorpionu, ja viņš neapspiedīs sirdī viegli ievainojamo Mežāzi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ballīšu karaļi, viņi vienmēr ir dzīvespriecīgi un, ja vēlas, var atrast kopīgas tēmas sarunai ar jebkuru no zodiaka zīmēm. Taču īpaši viņiem paliks atmiņā tikšanās ar Svariem un Dvīņiem, kurus arī interesē gandrīz visas dzīves jomas. Tāpat, saskaņā ar astroloģiju, Ūdensvīram patiks draudzēties ar Aunu un Lauvu, kuri spēs ar viņiem iesaistīties diskusijā, bet ne strīdēties.

Zivis

Zivis uz citiem var atstāt dažādus iespaidus: vieniem tās var šķist neticami draudzīgas, citam – noslēgtas un nekomunikablas. Šķiet, ka šīs zīmes pārstāvji paši izvēlas sev draugus, un visbiežāk viņus piesaista tādas pašas ūdens stihijas cilvēki kā viņi – Vēži un Skorpioni. Komunikācijā viņi lieliski saprot viens otru. Zivis var pievilkt arī piezemētie, bet sabiedriskie Vērši un Mežāži, kuri papildinās viņu rakstura iezīmes un iemācīs vadīties ne tikai pēc sajūtām, bet arī pēc loģikas.

Lasiet arī: Lelde Ceriņa publisko seksīgus foto un dalās pārdomās par dzīvi pēc šķiršanās

Lasiet arī: Kariņa sieva: Krišjānis nav lidojis atpūsties, ēst vai dzert uz Latvijas tautas rēķina

Lasiet arī: Mūsdienu Staļins – skandalozi un, iespējams, nezināmi fakti par «pārvēlēto» Putinu

youtube icon
Abonēt youtube