Foto: Pixabay/NickyPe

Tuvākajās dienās gaidāmi mainīgi laika apstākļi – lielākoties mākoņains un lietains laiks, atsevišķās dienās piekrastē gaidāms arī brāzmains vējš, bet gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā nedēļas sākumā.

Šīs nedēļas izskaņā Latvijas teritorijai pietuvosies ciklons, tādēļ vietām gaidāms arī sniegs,  informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piektdien un sestdien, 22. un 23. martā, debesis aizklās mākoņi un visā valsts teritorijā palaikam līs. Naktīs daudzviet veidosies migla, kas atsevišķos rajonos saglabāsies arī diennakts gaišajās stundās. Dominēs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas piektdien pēcpusdienā piekrastē pieņemsies spēkā un pūtīs mēreni stipri, brāzmās sasniedzot 15-16 m/s; tas pierims vien sestdien dienā.

Naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz +1…+4 grādiem. Piektdien dienā gaiss iesils līdz +3…+6 grādiem, bet sestdien būs par dažiem grādiem siltāk.

Naktī uz svētdienu Latvijas teritorijai pietuvosies jauns aktīvs ciklons, kas visas dienas garumā nesīs lietu un slapju sniegu, galvenokārt austrumu daļā, arī sniegu, līdz ar to vietām izveidosies neliela sniega kārtiņa. Nakts laikā gaisa temperatūra pazemināsies līdz -1…+3 grādiem, bet dienā gaiss jau atkal iesils līdz +3…+8 grādiem.

Nākamās nedēļas sākumā laika apstākļi būs līdzīgi kā šonedēļ – pārsvarā mākoņains laiks ar nokrišņiem. Minimālā gaisa temperatūra nakts stundās gaidāma -3…+3 grādu robežās, bet dienas laikā +4…+9 grādi, turpmākās dienas tā turpinās paaugstināties.

Lasiet arī: Kopdzīve, rutīna, laulības – kas katru no zodiaka zīmēm visvairāk biedē attiecībās

Lasiet arī: Šefpavāra Raimonda Zommera padomi, kā Lieldienās kļūt par olu kauju līderi

Lasiet arī: VIDEO | Ēķis uzņēmis patiesos notikumos balstītu daudzsēriju filmu Dumpis

Lasiet arī: «Lūdzu, vairs nevairojaties» – sekotāji Didrihsonei pārmet pārlieku biežu atpūtu bez bērna

Lasiet arī: Labāko draugu horoskops: ciešākās draudzības saites, ko katrai no zodiaka zīmēm sola zvaigznes

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube