Foto: Pixabay/ danielsampaioneto

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 12. līdz 18. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Laba darījuma rezultātā ir gaidāmas veiksmīgas izaugsmes iespējas karjerā. Ideja par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu pavisam drīz būs redzama arī citiem. Lielāka peļņa tiks gūta, pateicoties kādai jaunai sadarbībai, kas sniegs iespējas pelnīt regulāri un nostabilizēt savu ienākumu plūsmu.

Vērsis

Saskatīsi papildu iespējas, kā uzlabot savu darba vietas vidi. Klāt pienākušais darbu apjoms ļaus parādīt savus talantus plašākam klientu lokam.  Skaistus mirkļus un patīkamas emocijas raisošs būs ieguldījums atvaļinājuma braucienā. Esi piesardzīgs attiecībā uz darījumiem, kas sola vieglu un ātru peļņu.

Dvīņi

Nesen uzsāktā profesionālā darbība diezgan ātrā laikā radīs vērā ņemamus rezultātus. Nāksies pieņemt lēmumu par izmaiņām darba kolektīvā. Uzņemoties vadību par kādu projektu, būsi ieguvējs. Ļaujies palutināt sevi ar jauniem un vērtīgiem pirkumiem savas profesionālas darbības pilnveidošanai.

Vēzis

Nedaudz pamainot savu ierasto darbu gaitu un atsakoties no tā, kas rada enerģijas zaudējumu, būsi uz pareizā ceļa šobrīd. Radot drošu un stabilu vidi esošajā profesionālajā darbībā, iztērēsi savus enerģētiskos resursus daudz mazāk. Skaistumkopšanas nozarē un darbā ar klientiem strādājošie saņems necerēti labu peļņu.

Lauva

Domstarpības var rasties ar darba kolēģiem. Ja tev ir padotie, tad arī nesaskaņas ar tiem var rasties tieši par atalgojumu un darba kvalitāti. Rūpīgāk pievērs uzmanību tam, kur aizplūst tava enerģija. Peļņa tiks gūta pateicoties tavām plašajām zināšanām.

Jaunava

Saņemtais piedāvājums par izaugsmes iespējām ārvalstīs būs vērā ņemams. Spēsi tikt galā ar sarežģītajām situācijām, kas radušās iepriekš un gaida risinājumu. Papildus peļņa tiks saņemta par kādu iepriekš uzsāktu darījumu. Atļausies palutināt sevi ar jauniem, pavasarīgiem aksesuāriem. Ieguldījums sevī ir labākais, kur tu šobrīd vari tērēt naudu.

Svari

Prasmes, kas tika iegūtas nesenā pagātnē, sniegs tev pārsteidzošas izaugsmes iespējas. Izvērtē rūpīgāk savu potenciālo sadarbības partneri. Ieguldījums sadzīves tehnikā un citās ikdienai nepieciešamās tehnikās var nenest vēlamo rezultātu un neveikt iecerētās funkcijas. Talantu pielietošana ikdienā manāmi vairos tavu peļņu.

Skorpions

Lieliem un straujiem lēcieniem virzīsies augšup pa karjeras kāpnēm. Izdarot izvēli par labu mācību procesa uzsākšanai, tas nāks par labu tavai profesionālai darbībai. Sarežģījusies situācija darba kolektīvā tiks atrisināta. Labs būs biznesa darījums, kas vairos ienākumus jau pavisam drīz.

Strēlnieks

Iedvesma būs klātesoša, lai paveiktu tos darbus, kuri tika atlikti laika trūkuma dēļ. Neatlaidība būs tavs trumpis.  Nav vēlams aizdot naudu pat labi pazīstamiem cilvēkiem. Tavi ienākumi kļūs lielāki, pateicoties, tavai profesionalitātei. Vēlams neietekmēties no citu dotiem padomiem, bet pieņemt lēmumu pašam.

Mežāzis

Iepazīšanās kādā saviesīgā pasākumā būs vērtīgs ieguvums, lai vēl labāk un kvalitatīvāk attīstītu savu jaunuzsākto biznesu ēdināšanas vai izklaides jomā. Jo vairāk paļausies uz sevi, jo vairāk sasniegsi. Ienākumi tiks gūti no darbošanās radošajā jeb izklaides jomā. Ļaujies tēriņiem, jo tad nāks arī ienākumi.

Ūdensvīrs

Tiksi pamanīts un atpazīts kā savā jomā strādājošs profesionālis. Popularitāti gūsi patiecoties savai darba kvalitātei. Apjomīgāks kļūs pieprasījums pēc taviem pakalpojumiem. Īpaša uzmanība tiks saņemta no augstākstāvošo puses. Pārsteigumu sagādās saņemtā atlīdzība par kādu iepriekš paveikto darbu.

Zivis

Tiksi galā  ar samilzušo darbu apjomu viegli un bez problēmām. Daloties savā profesionālajā pieredzē ar saviem atbalstītājiem, faniem un līdzgaitniekiem, gūsi vērienīgus pavērsienus savā karjerā. Peļņa šonedēļ būs atkarīga no tavas prasmes sadarboties ar saviem klientiem un likt lietā savu plašo zināšanu klāstu.

Lasiet arī: Meitas atkarība, bezpajumtnieku barošana un veselības problēmas – Bon Džovi dzīves aizkulises

Lasiet arī: Lelde Ceriņa un Kašers Āfrikā uzņem dokumentālu raidījumu

Lasiet arī: Sasniedzot 50 gadu slieksni, uzņēmēja Marika Ģederte nomaina uzvārdu

Lasiet arī: «Mēs turpinājām turpat, kur beidzām,» – Rūta Gorkša par Mārča sānsoļiem un līdzatkarību

youtube icon
Abonēt youtube