Misha Marvin. Foto: Instagram @misha_marvin

“Jau 20. aprīlī pie mums brauc Krievijai pārdevies Ukrainas mākslinieks Misha Marvin. Kamēr viena Latvijas sabiedrības daļa atbalsta Ukrainu asiņainajā karā ar Krieviju, cita sabiedrības daļa, pati to nenojaušot, atbalsta Krievijas pusi,” vietnē “Instagram” norāda digitālā satura veidotāja Vladislava Romanova.

“Kara sākumā Misha Marvin, dzīvojot Dubaijā, atbastīja Ukrainu šajā karā, un tad, dažus mēnešus vēlāk, viņš bija pārvācies uz Krieviju, sāka sadarboties ar “Black Star” un kaut kā mistiski izdzēsa visus savus atbalsta postus Ukrainai,” savā video ierakstā stāsta Romanova.

“Šobrīd Misha Marvin ieraksta duetus ar Kremļa mīļakajiem izpldītājiem, saņem balvas no Kremļa, un brauc pie mums ciemos – uz Adrejostas “First”. Es ticu mūsu Ārlietu ministrijai un Valsts Drošības dienestam, bet es arī zinu to faktu, ka dažreiz lietām ir nepieciešama papildu ažiotāža un papildu publicitāte,” uzsver Romanova, aicinot ikvienu “Instagram” lietotāju dalīties ar viņas video, “tagojot” Ārlietu ministriju, Rīgas domi un Valsts drošības dienestu, “lai mēs palīdzam novērst šos koncertus un lai mūsu nauda neplūst uz Krieviju”.

“Laikam dažiem klauniem ir piemirsies, ka karš nav beidzies!” komentārā pie sava video vēstījuma raksta Romanova, atklājot, ka uzrakstījusi ziņu Rīgas domei un Ārlietu ministrijai. “Rīgas dome novirzīja jautājumu un pieprasījumu uz Valsts drošības dienestu. Bet mēs jau zinām, ka pasaulē reti kas notiek, ja par to neviens nerunā. Man riebjas, ka Krievija turpina karu Ukrainā! Man riebjas, ka Krievija brauc ar koncertiem uz Latviju!” emocionāli norāda digitālā satura veidotāja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladislava Romanova (@vladaknows)

Kā liecina internetā pieejamā informācija, Misha Marvin uzstāsies 20. aprīlī, “First Club”, Rīgā, un biļetes nopērkamas par 20,96 līdz 62,88 eiro.

Lasiet arī: Līdz Olimpiskajām spēlēm Parīzē atlikušas 100 dienas; šodien iededz Olimpisko liesmu

Lasiet arī: Inese Šlesere apmeklē modes skati, rotājusies ar teju 9000 eiro vērtu brošu

Lasiet arī: Skolotāju dienu Latvijā turpmāk atzīmēs atbilstoši starptautiskajai praksei

Lasiet arī:  Kariņš par lidojumiem: Tagad uzzinot, cik tas maksāja, paceļas uzacis

Lasiet arī:  Sapņi piepildīsies! Trīs zodiaka zīmes, ko labvēlīgi ietekmēs retrogrādais Merkurs

Lasiet arī: VIDEO | “Zini ko, tad beidzam!» – Volmārs intervijas vidū pamet Kaimiņa raidījumu 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: First ClubLatvijaMisha MarvinRīgaVladislava Romanova

youtube icon
Abonēt youtube