Foto: Pixabay/OlcayErtem

Venerai līdz 29. aprīlim atrodoties  Auna zvaigznājā, turpinās karmiskais mēnesis, kas atstāj ietekmi arī uz attiecībām un mīlestības jomu. Astroloģe un tarologe Jūlija Ļifanova portālam Wday stāsta, kas notiks ar tām zīmēm, kuru horoskopā Venera ir atbildīga par mīlestību.

Auns

Venera, kas pārvalda sektoru, kas atbild par jūsu partneriem, 18. un 19. aprīlī savienojas ar Nākotnes mezglu. Tas var novest pie liktenīgas satikšanās ar kādu cilvēku vai randiņa ar iepriekšējo partneri. Tieši šajos datumos retrogrādais Merkurs atradīsies savienojumā ar Veneru, kas var nozīmēt zvanu vai ziņu no bijušā vai nejaušas tikšanās. Tas ir pavisam droši – ja ar jums 18. un 19. aprīlī notiek kas romantisks, tā ir Visuma ietekme! Tiem Auniem, kuri jau ir precējušies, tas var nozīmēt jaunu vienošanos rašanos attiecībās. Piemēram, jūs varat sākt dzīvot kopā.

Vērsis

Venera ir jūsu valdniece, tāpēc jebkuram tās tranzītam ir absolūti liktenīga ietekme uz jūsu dzīvi. Šajā gadījumā no 18. līdz 19. aprīlim varat sazināties ar kādu cilvēku no savas pagātnes, kādu, kurš dzīvo ārzemēs, vai arī tādu cilvēku, ar kuru jums ir slepenas attiecības tiešsaistē. Būs svarīgi tikt skaidrībā ar dažām finansiālām saistībām, bet beigās jūs sasniegsiet savu mērķi. Jūsu partneris var izlemt spert nākamo soli jūsu attiecībās 25. maijā, kad Marss sasniegs aptumsuma punktu.  Neuztraucieties, ja jūsu attecībās 18. – 19.aprīlī ir radušies pārpratumi, situācijai ir “jānogatavojas”.

Jaunava

Jūsu valdnieks Merkurs no 18. līdz 19. aprīlim būs savienots ar Veneru, kas jums varētu nozīmēt spilgtu satikšanos ar partneri. Visticamāk, tas ir cilvēks, kurš izraisa spēcīgu fizisku pievilcību, vai arī jūs ar laulāto partneri dosieties pie ģimenes psihologa. Tas ir lielisks risinājums, kas daudz ko atklās jūsu attiecībās. Vientuļajām Jaunavām 18.-19.aprīlis var atnest kādu aktīvu pielūdzēju, kura flirts izvērtīsies visai agresīvs.

Svari

Šķiet, ka jūsu ielā tuvojas svētki, jo 18.-19. aprīlī jūs sagaida patiešām svarīgs notikums attiecībās. Jūsu valdniece Venera savienojas ar Nākotnes mezglu laulības sektorā, kas nozīmē iespēju satikt liktenīgu cilvēku vai arī mīļotais jūs bildinās. Jūsu dzīve drīz mainīsies, jo Venera jūsu diagrammā valda arī krīžu un seksuālo attiecību sektorā. Iespējams, jums būs jaunas, dinamiskas intīmas attiecības. Tiem Svariem, kuri piedzīvo krīzi laulībā, 18.-19.aprīlis var atnest nopietnu lēmumu attiecībās, tostarp šķiršanos.

Lasiet arī: VIDEO | «Didrihsones matu frizūra izjukusi!» – Magone demonstrē salauzto birsti

Lasiet arī: FOTO: Rīgas domnieki stāda augļu kokus Lucavsalas atpūtas zonā

Lasiet arī: Kurā brīdī jaunietis kļūst spriestspējīgs? Alkohols no 20 gadu vecuma,  valsts aizsardzības dienests – no 18

Lasiet arī: VIDEO | Publisko video, kā šobrīd izskatās okupantu nopostītā Časivjara Ukrainā

Lasiet arī: VIDEO | Grupa Tumsa publicē jaunu dziesmu par nemiera kaijām

Lasiet arī: VIDEO | “Zini ko, tad beidzam!» – Volmārs intervijas vidū pamet Kaimiņa raidījumu 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube