Foto: Pexels/Elias de Carvalho

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 19. līdz 25. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Prātā nāks daudz un dažādas radošas idejas, kuras ieteicams realizēt pēc iespējas ātrāk. Negaidi, nevilcinies, bet sāc rīkoties jau tagad. Sarežģījušos situāciju darba vietā ir jārisina nekavējoties, lai situācijas aizkulises neiziet ārpus darba vietas telpām. Atpūtas braucieni, kas ir tepat, tavā tuvajā vidē var radīt lielākus izdevumus.

Vērsis

Manāmi pieaugs veicamo darbu apjoms. Taču neraizējies, jo tiksi ar to visu galā. Samērā  daudz spēka resursu nāksies veltīt saimniecības darbiem, kas laupīs laiku efektīvāk pievērsties saviem darbiem profesionālajā jomā. Iepriekš veikto darbu rezultāts būs labi novērtējams finansiālā izteiksmē.

Dvīņi

Tavs gribasspēks darboties un būt labākajam savā jomā būs jaudīgs dzinulis ceļā uz tavu mērķi. Tev izdosies pārsteigt pat savus konkurentus un “heiterus”, ja tādi ir. Fokusējies uz sevi un savu mērķi. Ieguldījumi nekustamajā īpašumā būs veiksmīgi. Papildus izdevumus var radīt kādu dokumentu sakārtošana, lai tu varētu veikt savu profesionālo darbību.

Vēzis

Tava profesionālā pievilcība un prasme komunicēt ar klientiem būs šīs nedēļas  labākais notikums tavā uzņēmējdarbībā. Saņemsi daudz komplimentu. Labs būs ieguldījums darba inventāru iegādei, kas nākotnē ļaus pelnīt krietni vairāk. Ienākumu apjoms būs atkarīgs no tavas prasmes pielietot to, ko proti un cik daudz esi gatavs atteikties no tā, kas nenes vairs gandarījumu.

Lauva

Negaidīts pārsteigums būs saistīts ar labu sadarbības piedāvājumu. Nāksies izvērtēt prioritātes, kur veltīt savu enerģiju un kur labāk pietaupīt. Pārslodze arī klauvē pie durvīm, tāpēc pasaudzē sevi! Labu peļņu nesoša sadarbība būs jau ar zināmiem sadarbības partneriem. Uzticies pārbaudītām vērtībām.

Jaunava

Jau kādu laiku lolotās ieceres tavā profesionālajā darbībā tiks realizētas pārsteidzoši ātrā laikā. Labs finansiālais darījums ļaus izpildīt kādu plānu. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas uz tehniku. Tiks atgūts tas, kas kādreiz tika aizdots kādam paziņam. Taču atceries, ka nekas no gaisa nekritīs. Jāiet un jāprasa.

Svari

Pieprasīti būs tavi pakalpojumi. Klientu loks kļūs aizvien plašāks. Spēsi parādīt savu meistarību vislabākajā veidā. Prāts būs nodarbināts pie jauna ilgtermiņa projekta. Īstais laiks sākt darboties. Tiks atrisināta aktuālā situācija romantiskajās attiecībās. Otra cilvēka attieksme attiecībā uz tevi radīs pārsteiguma sajūtu.

Skorpions

Tiks saņemts sadarbības piedāvājums no ārzemēm. Ir vērts par to padomāt. Labas ziņas tiks saņemtas no esošajiem sadarbības partneriem, kas motivēs celt savu profesionalitāti vēl augstākā kvalitātē. Papildu ienākumus saņemsi kā piemaksas, bonusus, pateicību. Neatsakies no tā, kas tev tiek dots.

Strēlnieks

Nebrīnies, ka tas, kas šajā nedēļā tiks norunāts, var mainīties neatkarīgi no tā, kāda ir bijusi tava izvēle. Atceries, ka visums tev vienmēr ir sagatavojis pašu, pašu labāko. Vēlams izvairīties no spontāniem un neplānotiem pirkumiem, kas saistīti ar ceļojuma biļešu iegādi.

Mežāzis

Lēmums savā profesionālajā darbībā kaut ko mainīt būs pareizākā izvēle šobrīd. Milzīgā darbu apjoma un pienākumu dēļ tiks atstāta novārtā privātā dzīve. Laiks padomāt par savu pašsajūtu. Nesen uzsāktā uzņēmējdarbība radīs patiesa prieka un gandarījuma sajūtu.

Ūdensvīrs

Satiktie potenciālie darījumu partneri mudinās saņemties un paplašināt savu darbības jomu. Ļaušanās riskam var izvērsties par labu tev. Piesakies uz kāda speciālista konsultāciju, lai tiktu skaidrībā ar neskaidrajiem jautājumiem.  Lielākas investīcijas tiks veiktas saistībā ar uzņēmējdarbību. Tā nākotnē nesīs labu peļņu.

Zivis

Atgriežoties pie biznesa plāna iestrādēm, gūsi labus panākumus. Saņemsi atbalstu no kāda līdzīgā jomā strādājoša profesionāļa un kopīgiem spēkiem paveiksiet gandrīz vai neiespējamo. Saņemsi īpašu dāvanu no tev mīļa un tuva cilvēka. Tiks atjaunotas tās attiecības, kuras bija nesaprotamu un muļķīgu pārpratumu rezultātā pārtrauktas. Ļaujies liktenīgiem pavērsieniem!

Lasiet arī: FOTO | Ārlietu ministres amatā apstiprina Baibu Braži

Lasiet arī: FOTO | Ieguldot vairāk nekā četrus miljonus, atjauno «diplomātu namu» Rīgā

Lasiet arī: Daudzviet izveidosies 4 – 8 centimetrus bieza sniega sega

Lasiet arī:  Venera Auna zvaigznājā: četras zodiaka zīmes, ko gaida nopietnas pārmaiņas

Lasiet arī: Landmanis: Kariņa lidojumi ir bērna šļupsti, salīdzinot ar to, kas valstī tiek piesegts

Lasiet arī: Latvijas Hokeja federācija atdāvinās hokeja čempionātā izcīnīto bronzas medaļu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube