Vladimirs Putins. Foto: Ekrānšāviņš

Krievijas prezidents Vladimirs Putins inaugurēts otrdien, 7. maijā, ko astroloģijā uzskata par 29. Mēness dienu jeb Sātanisko, Hekates dienu.

Kā vietnē X (iepriekš “Twitter”) norāda astrologs Kristaps Baņķis, “Sātaniskā Mēness diena” ir vājākais punkts jebkuram, šai dienai nav spēka, ir tikai negatīvisms.

“Var redzēt, ka neviens astrologs Putinam nav pakļāvies, vai ir un ieriebis. Pasaulei labāk, ka Putinam vairs nav labas intuīcijas,” sociālajā tīklā raksta Baņķis.

Kā skaidro astroloģe Inita Dilāne, 29. Mēness diena tiek uzskatīta par vistumšāko un enerģētiski vissmagnējāko dienu. “Sātaniskā, Hekates diena. Var pazemināties enerģija. Vājums, miegainība, nespēks. Jāizvairās no liekiem kontaktiem, lai neiztērētu jau tā pazemināto enerģiju. Jūtīgākos un tos, kuriem ir tendence uz depresiju un nomāktību, šajā dienā vel vairāk var pārņemt drūmas domas, bezcerīgas skumjas, bezizejas situācija un vientulība. Tāpēc ļoti svarīgi apciemot, piezvanīt tuviniekiem vientuļajiem. Lai mazinātu viņiem šo sajūtu un saprastu, ka viss ir kartībā.”

Kā norāda astroloģe, šīs dienas simbols ir astoņkājis: “Astoņkājis vilina, provocē, velk kārdinājumā, tāpēc, zinot to, mēs varam izvairīties no enerģētiskajiem vampīriem. Jāizvairās arī no seksuāliem kontaktiem, jo tiks iztērēta enerģija un uzņemtas partnera negācijas. Atslodzes diena, tādēļ ir ieteicama atturēšanās no baudām. Nožēlot grēkus, piedot, izdarīt secinājumus. Laba diena, lai atbrīvotos no visa liekā, nederīgā un sen nokalpojošā.”

Jāpiebilst, ka ASV un lielākā daļa Eiropas Savienības (ES) valstu boikotēja 7.maijā notiekošo Kremļa ceremoniju, kurā Vladimirs Putins nodeva prezidenta zvērestu jaunam sešu gadu pilnvaru termiņam, bet Francija un dažas citas ES valstis, neraugoties uz Kijivas lūgumu, plānoja piedalīties, tādējādi norādot uz atšķirīgo attieksmi, kā izturēties pret Krievijas līderi vairāk nekā divus gadus pēc tam, kad viņš uzsāka pilna apmēra iebrukumu Ukrainā, ziņo “Reuters”.

“Nē, mums nebūs pārstāvja viņa inaugurācijā,” sacīja ASV Valsts departamenta preses pārstāvis Metjū Millers (Matthew Miller), piebilstot, ka ASV neuzskata viņa vēlēšanas par brīvām vai godīgām.

Arī Lielbritānija, Vācija un Kanāda paziņoja, ka tās nevienu nesūtīs uz ceremoniju.

Otrdienas zvēresta nodošanas ceremonijā, kā teikts Ukrainas Ārlietu ministrijas  paziņojumā, tiek mēģināts radīt “ilūziju par likumību teju mūža ilgai palikšanai pie varas personai, kas ir pārvērtusi Krievijas Federāciju par agresorvalsti un valdošo režīmu par diktatūru.”

Kā ziņots, uz Putina inaugurāciju bija uzaicināti visi ārvalstu diplomātisko pārstāvniecību vadītāji Maskavā. ES preses pārstāvis sacīja, ka bloka vēstnieks Krievijā nepiedalīsies ceremonijā, saskaņā ar vairākuma dalībvalstu nostāju – 20 no ES valstīm boikotēs šo pasākumu.

Baltijas valstis, kurām vairs nav sūtņu Maskavā, atteikušās piedalīties Putina inaugurācijā, Lietuvas ārlietu ministram Gabrieļam Landsberģim (Gabrielius Landsbergis) uzsverot nepieciešamību izolēt Krieviju un tās līderi un par prioritāti izvirzot atbalstu Ukrainai pret Krievijas agresiju.

Lasiet arī: Lasmaņa skandālā ierautā Auziņa grib uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi

Lasiet arī:  Šonedēļ gaiss neiesils vairāk par +8…+13 grādiem

youtube icon
Abonēt youtube