Vitālijs Gavrilovs. Foto: Ekonomikas ministrija/ Ministry of Economics/Flickr

Uzņēmēju pārim – Lidijai un Vitālijam Gavriloviem – nācies atvadīties no savas ilggadējās dzīvesvietas – lepnā savrupnama Jūrmalā, Dubultos. Šajā mājā, 70 metru attālumā no jūras, bijušais “Aldara” šefs ar kundzi nodzīvojuši vairākus gadu desmitus, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Kā atklāj Vitālijs Gavrilovs, māja zaudēta saistībā ar viņa ģimenes lolotā un ambiciozā izklaides centra projekta “GO Planet” krahu, kura tapšanā abi ar kundzi bija ieguldījuši faktiski visus līdzekļus un papildus bankā ņemts daudzciparu kredīts. “GO Planet” īpašumu pārņēma banka. “Ne jau tikai tas īpašums aizgāja bankai, diemžēl arī tagad mūsu ģimenes māja Dubultos,” izdevumam norāda Gavrilovs.

Nu jau Gavrilovu ģimene ir izvedusi savu iedzīvi, mēbeles, krāšņumaugus un visu pārējo no mājas un rezidence izlikta pārdošanā par divarpus miljoniem eiro.

“Šī rezidence atrodas burvīga priežu meža vidū un tikai 70 metru attālumā no smilšainajiem krastiem. (..) Galvenā rezidence lepojas ar dizainu, ko raksturo gaiši, mierīgi toņi un plaši logi, no kuriem paveras panorāmas skats uz apkārtējo pagalmu un debeszilo Baltijas jūras plašumu. Īpašums, kas aptver dāsnu 3199 kvadrātmetru lielu zemes gabalu, sastāv no divām atšķirīgām struktūrām: plašas dzīvojamās mājas 638 kvadrātmetru platībā un palīgēkas,” teikts pārdošanas sludinājumā.

”Galvenās dzīvesvietas pirmajā stāvā ir aicinoša biroja telpa, ietilpīga zāle, moderna virtuve, kompakta sporta zāle un atjaunojoša pirts, kas piedāvā dažādas ērtības, kas atbilst dažādām dzīvesveida vajadzībām. Paceļoties uz otro stāvu, paveras brīnišķīga atpūtas zona ar iespaidīgu skatu uz jūru, četras labiekārtotas guļamistabas un trīs eleganti iekārtotas vannas istabas. Trešais stāvs izstaro burvīgu gaisotni, kurā ir romantiska tējas istaba un divas papildu guļamistabas, kas ir lieliski piemērotas relaksācijas mirkļiem,” minēts sludinājumā. Sludinājumu var apskatīt šeit.

Paši Gavrilovi pārcēlušies no Jūrmalas uz Rīgu, kur arī ģimenei ir namīpašums. Māja tagad esot stāvgrūdām pilna ar mēbelēm un lietām, kas pārvestas no Jūrmalas. “Jūrmalas pietrūkst, protams. Ir skumji, ir žēl, jo tajā mājā, ko no sirds iekārtojām, bijām pavadījuši daudzus, daudzus gadus, kas saistās ar siltām ģimenes atmiņām,” izdevumam atklāj Gavrilovs, piebilstot, ka šajā situācijā abi ar sievu viens otram ir lielākais atbalsts. Lai arī abi tagad dzīvo Rīgā, tāpat regulāri dodas uz Jūrmalu, jo ar kreditoru ir vienošanās, ka līdz īpašuma pārdošanai Gavrilovam ir jāuztur un jākopj plašā piemājas teritorija. “Pieskatīšana, pļaušana un tamlīdzīgas lietas, tas viss ir uz mums. Neslēpšu, protams, ir grūti tur būt, kur kādreiz dzīvots un no kurienes bija jāaiziet,” žurnālam norāda Gavrilovs.

Lasiet arī: Lasmaņa skandālā ierautā Auziņa grib uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi

Lasiet arī:  Šonedēļ gaiss neiesils vairāk par +8…+13 grādiem

youtube icon
Abonēt youtube