Foto: Instagram @b2band

Savas pasaules tūres un jaunā albuma “Alleluja” prezentācijas tūres ietvaros populārā baltkrievu alternatīvā roka grupa “Bi-2” ar vērienīgu koncertu 15.jūnijā uzstāsies arī Rīgā, “Wondersalā”.

Kā sola pasākuma rīkotāji, koncertā skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan iepriekšējo gadu hīti “Moļitva”, “Skoļzskije uļici”, “Moja ļubovj”, “Varvara”, “Moi rok-n-roll”, “Serebro”, “Polkovņiku ņikto ne pišet” un citi skaņdarbi.

Biļetes uz koncertu pieejamas “Biļešu Servisa” tīklā un to cenas svārstās no 25 līdz 2000 eiro. Biļete fanu zonā nopērkama par 69 eiro, VIP biļete – par 129 eiro. Par VIP galdiņu sešām personām būs jāšķiras no 1000 līdz pat 2000 eiro.

“Bi-2” jaunais albums “Alleluja”, kas ir tūres nosaukuma pamatā, kļuva par tiltu starp divām pasaulēm – pandēmijas laikmetu un visas cilvēces pagrieziena punktu 2022.gadā, kad sākās Krievijas pilna mēroga karš Ukrainā. “Albumā ir desmit dziesmas, kurās kopā ar bēdu sajūtu un bailēm no nezināmā nav iespējams nepārņemt mūziķu vēlmi palikt uzticīgiem saviem ideāliem. Mīlestība. Cieņa. Brīvība… Tas viss notur virs ūdens nemierīgajā pasaulē, kura atrodas uz katastrofas sliekšņa…” norāda organizatori.

“Mēs dzīvosim ar jums, mēs nesalūzīsim” – tā skan rindiņa no albuma “Alleluja” pēdējā skaņdarba ar nosaukumu “Ličnoje prostranstvo”, kas ir pilns mīlestības un gaišas cerības.

“Bi-2” ir vieni no tiem māksliniekiem, kuri ir publiski nosodījuši gan Vladimira Putina režīmu, gan Krievijas iebrukumu Ukrainā, un šā iemesla dēļ bijuši spiesti doties trimdā.

Lasiet arī: Lasmaņa skandālā ierautā Auziņa grib uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi

Lasiet arī:  Šonedēļ gaiss neiesils vairāk par +8…+13 grādiem

Saistītās tēmas: 2024. 15.jūnijsBi-2RīgaWondersala

youtube icon
Abonēt youtube