Foto: Pexels//Leeloo The First

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 10. līdz 16. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Esošo attiecību gaita būs atkarīga no tavas iniciatīvas un tā, kā tu izvēlēsies pavadīt brīvo laiku kopā. Negaidi šobrīd no otra pilnīgi neko, bet rīkojies pats. Jaunas attiecības uzsākot, laid nevajadzīgus sīkumus gar ausīm.

Vērsis

Papildus peļņa tiks gūta par dalību projektā. Liec lietā jaunās idejas. Atgūsi to, ko kādreiz biji pazaudējis kāda darījuma rezultātā. Pavisam pēkšņi un negaidīti uzjundīs jūtas attiecībā uz kādu tev nozīmīgu cilvēku. Maldīšanās trijās priedēs attiecību jomā būs spilgtām prāta spēlēm piepildīta.

Dvīņi

Patiecoties tavai labajai komandai, tu spēsi iekarot jaunas virsotnes. Tavi panākumi būs redzami arī ārpus valsts robežām. Ienākumu apjoms pieaugs tiem, kuri kā profesionāļi darbojas tirdzniecības jomā. Attiecībās, pirms izdari tev svarīgu izvēli, izvērtē visas iespējamās sekas.

Vēzis

Mainīsi savu attieksmi pret veicamajiem pienākumiem, un tā būs pareizā izvēle. Dosies plašumā savā uzņēmējdarbībā. Tava finansiālā situācija uzlabosies pateicoties tavai profesijai un arī hobijam. Atļausies palutināt sevi ar kādu procedūru. Jaunās attiecības dzirkstīs kā dzirktošais vīns – saldi, krāšņi, svinīgi.

Lauva

Lielu naudas summu ieguldīsi savā hobijā. Nejūties par to slikti, ja kāds no ģimenes locekļiem tev kaut ko par to pārmet.  Attiecībās daudz rūpju un uzmanības tiks prasīts no otra cilvēka puses. Atceries, kāds esi tu pats, to tu saņem pretī jebkurā no dzīves jomām, jo viss ir mijiedarbība.

Jaunava

Spēsi nopelnīt ar to, ko tu dari, un arī nauda radīs ceļu pie tevis. Tiks saņemta pateicība par kādu tevis paveikto labo darbu nesenā pagātnē.  Satraukumam par dzīves sadārdzināšanos tev nav ne mazākā pamata. Piezagusies rutīna radīs smeldzīgu sajūtu par attiecībām kopumā.

Svari

Būsi pretimnākošs attiecībā uz kādu jaunu sadarbību, kas liks iziet ārpus taviem standartiem un ierastās darba vides. Atļausies iegādāties sev un savam partnerim skaistu rotu vai apģērbu. Iemīlēšanās sajūta, tajā pašā partnerī, kaut uz mirkli liks novērtēt to, ka viss ir brīnišķīgi, kopā esot.

Skorpions

Lielāku peļņu gūsi, izrādot iniciatīvu un aktīvāk reklamējot savu profesionālo darbību. Izklaides pasākumi un hobiji bērniem maksās tev diezgan dārgi. Gluži kā mainīgie laikapstākļi, tā arī tavās romantiskajās attiecībās būs jūtamas pārmaiņas.

Strēlnieks

Priecīgas ziņas tiks saņemtas par algas pielikumu. Uzlabojoties finansiālai situācijai, piepildīsi kādu savu vēlmi saistībā ar ceļojumu. Tas būs ļoti veiksmīgs ieguldījums atpūtā. Attiecībās kopā piedzīvotie mirkļi kāda piedzīvojuma laikā ļaus apjaust to, cik labs dzīvesdraugs tev ir līdzās.

Mežāzis

Pievērs uzmanību tam, kāda ir darbu kvalitāte nevis darba apjoms. Lielāki tēriņi ir gaidāmi sadzīves vajadzībām. Peļņa būs atkarīga no tā, kāda būs tava attieksme pret darbu. Attiecībās būs jāiegulda diezgan daudz enerģijas, lai atgūtu to, kas ir zudis jūsu attiecību burvībā.

Ūdensvīrs

Publiskas uzstāšanās konferencēs, reklāmās un prezentācijās būs ieguldītās enerģijas vērti pasākumi, kas atmaksāsies arī naudas izteiksmē. Izvairies no domstarpībām ar komandas biedriem. Veiksmīgs laiks jaunu attiecību veidošanai vai pārejai jaunā statusā esošajā savienībā.

Zivis

Aktuālais jautājums par daba vidi, darba telpām atrisināsies brīnumainā veidā! Lielāku naudas summu ieguldīsi savā labsajūtā. Attiecībās esošiem nāksies šķetināt laika gaitā savijušos aizvainojuma mezglus. Saņemsi patīkamu un iedvesmojošu pārsteigumu no sev mīļa cilvēka.

Lasiet arī: Krievijai jāzaudē Ukrainā pašas labad – ko krievi ieguva, kapitulējot citos karos

Lasiet arī:  «Esmu sīva konkurente,» –  kā Lasmaņa skandālā ierautā Auziņa ielauzās apbedīšanas jomā

youtube icon
Abonēt youtube