Foto: Pixabay/ds4294112

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām maija vidus būs tiešām pārsteidzošs. Viņu dzīvē viss būs visaugstākajā līmenī, kas būtiski uzlabos garastāvokli un cels pašapziņu, vēsta Unian.

Lauva

Šomēnes tevi apciemos iedvesma, kas palīdzēs pabeigt visus iesāktos darbus un uzsākt jaunus. Neskaties atpakaļ. Vairāk domā par nākotni un strādā tās labā. Tevi gaida veiksme, atzinība un nauda. Turklāt maija vidū vari izlemt spert nopietnāku soli attiecībās ar partneri. Lauvām iespējamas laulības. Vientuļie Lauvas var satikt savu mīlestību. Paskaties apkārt un vairāk sazinies ar pretējo dzimumu.

Skorpions

Maija vidus Skorpioniem kļūs par transformācijas un pārvērtību laiku. Jūs analizēsit savu uzvedību, dzīvi, ieradumus un pagātni un sapratīsiet, kuras jomas jums ir jāmaina. Varat sākt domāt plašākā mērogā – padomājiet, kādu labumu jūs varat sniegt šai pasaulei, un dariet to. Negaidiet pateicību, vienkārši rīkojieties.

Zivis

Pavisam drīz Zivju dzīvē notiks notikums, kas pilnībā mainīs viņu pasaules uzskatu. Visticamāk, kāds cilvēks to ietekmēs. Neuztver viņa vārdus un padomus ar naidīgumu, labāk ieklausies, jo viņš tev neko sliktu nevēl. Interesanti ir arī tas, ka šis cilvēks tev var kļūt ne tikai par draugu, bet par ko vairāk. Visticamāk, jums būs romāns. Rūpējies par viņu, jo kopā jūs būsiet stipri.

Lasiet arī: Sociālajos tīklos vajātā ukraiņu kosmetoloģe vērsusies VDD

Lasiet arī: VIDEO | Iespēja kļūt par zemes pleķīša īpašnieku Baltijas jūrā – izsolē tirgo salu

youtube icon
Abonēt youtube