Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānšāviņš

“Acis darba izbijās, rokas darba nebijās! Mīlīši, jau šo sestdien, 25. maijā, plkst 11 Sinolē pie Magones lielais burziņš, tusiņš darba lietu sakarā!” tā vietnē “Instagram” publicētajā video, bruņojusies ar slotu un spaini, visus interesentus uz talku aicina pašmāju šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna.

“Rādi, ko māki, stāsti, ko zini, palīdzi Magonei būt vēl superīgākā skatā, kā teikt!” norādot uz apkārtni, videoierakstā teic Magone, pieļaujot, ka “komentu tirkšķinātāji” noteikti uz šo neparakstīsies.

Pēc publicētā video noprotams, ka Sinolē daudz odu, taču Magone sola izdomāt, kā ar to cīnīties.

Pēc Magones sacītā, interesentiem ir iespēja tikt līdzpaņemtiem maršrutos Tukums-Jūrmala-Rīga, pa Pleskavas šoseju, kā arī no Latgales, no Daugavpils puses caur Jēkabpili, Madonu vai caur Rēzekni uz Gulbeni. “Ja ir kādi cilvēki, kas grib pievienoties, lūdzu sazinieties, ir iespēja līdzbraukt, lai lētāk, ērtāk, foršāk, un tādā pašā maršrutā arī tikt uz savām mājiņām. Tā ka, lūdzu, ziņojiet, vēl ir iespēja paviesoties klātienē pie slavenības Magones un manas saimes, mini zoo un visa pārējā, kas te notiek. Uzzini visu sev interesējošo, neprasot maniem draugiem, prasi tieši man! Tas ir daudz mīļāk un foršāk!” aicina Magone Liedeskalna.

Pie Magones aicinājuma redzami tādi komentāri, kā “Un talciniekiem maksa būs? Jeb izkalpinās par vēdera tiesu?”, “slinkā govs”, “ieejas maksa nebūs? Ar ekskluzīviem ciema kukuļiem nav jāierodas?”, “es saprastu, ja būtu lielsaimnieciba, tad sauktu palīgā, bet ir mazsainiecība” un “galīgi aptrakusi! Strādāt vajag….”

Tomēr komentētāju vidū ir arī tādi, kas vēl Magonei izdošanos, paredz “jauku pastrādāšanu” un iesaka izvārīt “lielu katlu ar skābeņu – nātru zupu. Veselīgi un svaigā gaisā pēc darba garšos labi.” Vēl daži apgalvo, ka brauktu uz Sinoli, ja būtu tāda iespēja, kā arī piedāvā brīvas vietas savā automašīnā.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Lasiet arī: VIDEO | Parisas Hiltones skapju kārtotāja jeb neparastākie fakti par Kimu Kardašjanu

Saistītās tēmas: Magone LiedeskalnaSinoletalka

youtube icon
Abonēt youtube