Foto: Pixabay/Mollyroselee

Kopš seniem laikiem Mēness ir piesaistījis cilvēkus ar savu noslēpumaino izskatu un enerģiju. Tūkstošiem gadu nakts gaismeklis ir bijis mūžības, atjaunotnes simbols, kā arī atbildīgs par jūtām un emocijām. Rit gadsimti, taču uzskats, ka Zemes pavadonis Mēness ietekmē mūsu ikdienu, paliek nemainīgs, vēsta Wday. Uzzini, kādus noslēpumus slēpj Mēness fāzes un kā tās izmantot savā labā!

Noslēpumainākā mēness fāze ir Pilnmēness. Tā dienās paaugstinās cilvēku agresivitātes līmenis, kas izraisa strīdus un konfliktus. Tie, kam patīk pakutināt nervus, dodas adrenalīna meklējumos, kas nereti noved pie pārsteidzīgām darbībām un negadījumiem. Daudzi cieš no bezmiega, saasinās hroniskas slimības.

Lai mazinātu Pilnmēness ietekmi uz cilvēka organismu, nav ieteicams pārpūlēties, lietot alkoholu, skatīties šausmu filmas. Tā vietā  vajadzētu ieskaut sevi ar pozitīvismu un radīt mierīgu atmosfēru. Tam palīdz meditācija, pastaigas svaigā gaisā un vannas. Ir vērts nogaidīt ar jauniem projektiem un visas svarīgās lietas pārcelt uz augoša Mēness periodu.

Augošā mēness fāze ir labvēlīgs laiks aktīvai darbībai visās dzīves jomās, vai tas būtu darbs, komunikācija ar draugiem vai laiks ar ģimeni. Augoša mēness periods ir piemērots, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem, kā arī vispārējai ķermeņa uzlabošanai. Nebaidieties rīkoties šajā periodā. Visas pūles noteikti nesīs rezultātus un augļus, kurus vislabāk novākt dilstošā mēness dienās.

Dilstošā mēness fāze ir miera un sastinguma periods. Šajā periodā ieteicams mierīgi un nesteidzoties turpināt iesāktos darbus. Pastāv liela iespēja zaudēt motivāciju un entuziasmu, taču nevajadzētu būt pārāk bargam pret sevi, jo tā ir pārejoša parādība un drīzumā lietas noteikti ies uz augšu, iesaka astrologi.

Dilstošu Mēnesi nomaina Jauns Mēness, kas savā noslēpumainībā neatpaliek no Pilnmēness. Šajā periodā cilvēks bieži jūtas nomākts, skumjš, depresīvs, var mākt bailes un satraukums. Nav ieteicams nodarboties ar smagu fizisku darbu paaugstināta traumu riska dēļ. Jaunā mēness periodā cieš arī cilvēka pašapziņa: krītas pašvērtējums, pieaug pretenzijas pret sevi. Šādos brīžos ir vērts samierināties ar lejupslīdi, apzināties, ka “bez lietus nav varavīksnes” un palīdzēt sev pārvarēt grūtības.

Lasiet arī: VIDEO | Dziesmas Nepārmet man 3000 skandālā ierautajai Patrishai iznācis jauns singls

youtube icon
Abonēt youtube