Foto: Pixabay/BookBabe

Karmisko attiecību dziedināšana, mīlestība pret sevi, piedzīvojumi ar mīļoto un dramatiskas pieķeršanās izpausmes – portāla Parade astrologi atklāj, kas sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus 2024. gada vasarā.

Auns – mīlestība pret sevi

Šī vasara mudinās jūs nostādīt sevi sava Visuma centrā. Vientuļajam Aunam pienācis laiks pievērsties attiecību veidošanai ar sevi un veltīt laiku sava ceļa pārdomāšanai. Attiecībā uz Auniem, kuri ir pārī: pārliecinieties, ka abi spējat saglabāt savu identitāti ārpus saistībām vienam pret otru.

Vērsis – izsvērti gājieni

Šī vasara noteikti atsvaidzinās jūsu mīlas dzīvi. Tajā pašā laikā jūsu romantiskie lēmumi būs ļoti aprēķināti un izsvērti. Jūs spēsiet piesaistīt inteliģentu cilvēku, un, pateicoties kopīgiem uzskatiem, jauna pieredze, komunikācija ar viņu jūs satuvinās.

Dvīņi – draugi un mīlnieki

Visticamāk, savu ideālo mīlestību satiksi draugu lokā. Nav nepieciešams kautrēties apspriest šo jautājumu ar citiem. Jūsu aktīvais prāts un savdabīgā daba piesaistīs jums mīļāko bez īpašas piepūles.

Vēzis – emocionālā dziedināšana

Gaidāmas romantiskas aktivitātes. Šovasar jūsu mīlas dzīve būs tuvības pilna, un stabilitāte, praktiskums un drošība kļūs par jūsu mīlestības valodām. Pilnīgi iespējams, ka šī vasara mīlas sfērā nebūs ar kaislīgiem adrenalīna uzplūdiem. Drīzāk jūs sapratīsiet, kas jums patiešām ir nepieciešams uzticības pilnās attiecībās.

Lauva – dramatiskas pieķeršanās izpausmes

Šī vasara jums būs kaislīga satraukuma pilna. Ar ugunīgu vēlmju viļņiem jūsu mīlas dzīve sasniegs aktivitātes virsotni, un tā noteikti būs pilna ar drosmīgām izpausmēm, kas liecina par pieķeršanos. Emocionālā skaidrība un gandrīz nevaldāms entuziasms novedīs jūs pie romantiskām atmiņām, kas paliks uz visu mūžu.

Jaunava – intelektuālo sakaru veidošana

Šī vasara būs piepildīta ar mīlestības saišu veidošanu, balstoties uz kopīgu uzskatu un perspektīvu principiem. Jūs gaida saprātīgas mīlestības vasara. Tomēr ir svarīgi pārāk neintelektualizēt savas emocijas. Lai gan jūs varētu vēlēties mazināt savas jūtas vai kontrolēt nekontrolējamo, ļaujiet mīlestībai iet savu gaitu. Atlaidiet kontroli un perfekcionismu.

Svari – liktenīgas satikšanās

Visums šovasar strādā jūsu labā. Jūs piesaista jēgpilnas attiecības. Tā vietā, lai izvēlētos virspusējus attiecību līmeņus, uzdrošinieties tiekties pēc dziļas tuvības. Liktenis sūta jums īpašu cilvēku. Izbaudiet dievišķo laiku. Romantiskā pieredze mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem.

Skorpions – seno mīlētāju atgriešanās

Ja tiek dota iespēja pārdomāt pagātnes neveiksmes, senā romantika ar iepriekšējiem mīļotajiem var atjaunoties. Citus Skorpionus var piesaistīt kāds, kas ļoti atšķiras no viņu ierastā tipa. Šī vasara mudina lauzt novecojušus modeļus, nevis atkārtot tās pašas kļūdas.

Strēlnieks – piedzīvojumi ar mīļoto

Jūsu vasara noteikti būs aizraujoša. Romantika būs aizraujoša, piedzīvojumiem bagāta un intelektuāli atsvaidzinoša. Tagad nav īstais laiks rīkoties uzmanīgi. Dodieties neatklātā teritorijā un iepriekš neizbaudītos piedzīvojumos. Dzīve ir pārāk īsa, lai ierobežotu iespēju pilnībā izjust mīlestības vasaru.

Mežāzis – mīlestība uz ilgu laiku

Šī vasara izaicinās jūs līdzsvarot savas personīgās vajadzības un koncentrēsies uz svarīgām emocionālām atziņām. Jūs atradīsiet līdzsvaru starp uzticību savam dzīves ceļam un labam partnerim. Būtībā šī vasara sagatavos jūs nobriedušām, nopietnām attiecībām. Mīļotā godīgums, klase un apņēmība sildīs gada siltākajos mēnešos.

Ūdensvīrs – mīlestība, kas dziedina iekšējo bērnu

Jums noteikti būs daudz mīlestības. Tas, ko tu meklē, meklē tevi. Simpātijas būs abpusējas, attiecības attīstīsies, un aizraušanās būs spēcīga. Kad jūs piedzīvojat rotaļīgumu, radošumu un jautrus piedzīvojumus, jūsu iekšējais bērns atkal jūtas enerģisks, un tas viss pateicoties īpašam cilvēkam.

Zivis – karmisko attiecību dziedināšana

Šī vasara būs mērķtiecīga mīlestības un attiecību jomā. Saturna enerģija aicina padomāt par to, kas jums šajā mīlas dzīves posmā patiešām ir vajadzīgs. Pagātnes uzvedības modeļu pārskatīšana ļaus atbrīvoties no novecojušiem ieradumiem un priekšstatiem par attiecībām. Ja jūs turēsiet savu vārdu un darbosies godīgi, attiecību saites nostiprināsies.

Lasiet arī:  Rail Baltica izmaksās 26 miljonus eiro par kilometru

youtube icon
Abonēt youtube