Foto: Pixabay/Pexels

Sašutuma vētru sociālajos tīklos izraisījusi smagos noziegumos apsūdzētā politiķa Aivara Lemberga dalība basketbola spēlē starp Latviju un Brazīliju. Interneta lietotāji šūmējas gan par to, ka Lembergs spēli skatījies, sēžot pirmajā rindā, gan tāpēc, ka mugurā viņam bijušas drēbes Brazīlijas basketbola izlases krāsās.

Kā vietnē X (iepriekš “Twitter”) norāda Mārtiņš Kļavenieks, spēlē starp Latviju un Brazīliju smagos noziegumos apsūdzēts cilvēks lepni gozējas pirmajā rindā, turklāt, kā noprotams, ar Latvijas Basketbola savienības (LBS) lūgto viesu aproci ap locītavu. Tikai otrajā rindā sēž Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis un ilggadējie LBS vadītāji Valdis Voins un Edgars Šneps.

“Kāpēc viņš sēž tur, nevis savā kamerā? Kurš gan atbildēt spēs? Viņš taču ir notiesāts! Vai ne? Vai ne…?”, “Brazīlijas fani, pēc drēbēm var redzēt”, “papagailis čībiņās atkal pieņēmies svarā, varbūt laiks atkal pasēdēt?”, “Zilzemnieks Vējonis savu vadoni tak nesēdinās otrajā rindā. Zilzemniekiem, kā jau visai vadošajai kliķei, par ētiku nav jēgas atgādināt,” šādi komentāri lasāmi pie minētā ieraksta, vairākiem interneta lietotājiem gan piebilstot, ka Lembergs ticis skatītāju izsvilpts.

Īpašu uzmanību soctīkla lietotāji pievērsuši Lemberga un viņa dzīvesbiedres izvēlētajiem tērpiem. “Lembergs sev un sievietei var atļauties biļeti pa 500 EUR, bet demonstratīvi atnāk Brazīlijas krāsās! Latvijas kreklus – nevar atļauties!” vietnē X raksta Suņu Jēkabs. Viņš arī uzsver: “Lemberga klātbūtne un aura visu sabojāja. Nebija tā cīņasspara noziedznieka klātbūtnē cīnīties.”

Kā zināms, Latvijas basketbolisti Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā zaudēja Brazīlijai ar 69:94 (11:34, 22:15, 13:23, 23:22), neizcīnot arī ceļazīmi uz Parīzes Olimpiskajām spēlēm.

Lasiet arī: VIDEO | Inese Ērmane un Havjērs Fernandess iedzied jaunu dziesmu

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze jūlijam: mēneša tēma – ģimene

Lasiet arī: FOTO | Ap 2300 baltu, sārtu un oranžu rožu Ķemeru vēsturiskajā parkā

Lasiet arī: Vaļņu ielu Vecrīgā pārbūvēs par gājēju ielu

Lasiet arī: Apstiprināts Latvijas delegācijas sastāvs Parīzes Olimpiskajās spēlēs

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: Aivars Lembergsbasketbola spēleBrazīlijaLatvija

youtube icon
Abonēt youtube