Šovakar no plkst.20 līdz 23 tiks arhivētas “Swedbank” datubāzes, tādēļ var būt īslaicīgi pārtraukumi internetbankas darbībā.

Savukārt naktī uz 15.novembri no pusnakts līdz plkst.6 notiks regulārie “Swedbank” informācijas tehnoloģiju (IT) sistēmu uzturēšanas darbi. To laikā var būt pārtraukumi “Swedbank” karšu, maksājumu pakalpojumu un internetbankas darbībā, brīdina banka.

Pēc pilnveidojumiem “Swedbank” būs pieejama vienkāršāka mobilās lietotnes izmantošana tiem klientiem, kuri mobilo lietotni lejupielādēs pirmo reizi. Uzreiz pēc lietotāja autorizācijas automātiski tiks ieslēgti pakalpojumi, kuri mobilajā lietotnē ir pieejami bez koda, piemēram, ātrā konta atlikuma pārskatīšana un naudas sūtīšana saņēmējiem.

Sistēmu uzturēšanas darbi tiek veikti naktīs, lai mazinātu neērtību iespējamību. “Swedbank” jau iepriekš atvainojas klientiem par iespējamām neērtībām.

“Swedbank” jūnija beigās bija izsniegusi 971,9 tūkstošus maksājumu karšu, savukārt “Swedbank” internetbankai jūnija beigās bija 755,9 tūkstoši lietotāju, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati. Pēc aktīvu apmēra “Swedbank” ir lielākā banka Latvijā.

 


Foto: bloomberg

Saistītās tēmas: InternetbankaSwedbank

youtube icon
Abonēt youtube