Apģērbu tirgotāja “Apranga Group” veikala “City” rekonstrukcijā Rīgā investēti pusmiljons eiro, aģentūru BNS informēja uzņēmuma pārstāvji.

Veikals atrodas tirdzniecības centrā “Spice”, kurā tas atvērts 2011.gadā. Renovētā konceptveikala platība ir 529 kvadrātmetri. Veikals atklāt šodien, 17.martā.

Kā norādīja “Apranga Group” menedžeris Rimants Perveņeckis, patlaban kompānijas pārziņā ir 47 veikali Latvijā. Uzņēmums Latvijā redz attīstības iespējas arī turpmāk – jaunu veikalu atvēršanai un jau esošo veikalu paplašināšanai.

Veikalā ir iespējams iegādāties tādu modes zīmolu kolekcijas kā “Strellson”, “Joop”, “Sand”, “Emme”, “Betty Barclay”, “Piere Cardin”, “Ted Baker”, “Gerard Darel”, “Roy Robson”.

Patlaban mazumtirdzniecības tīkla “Apranga Group” pārziņā Baltijā ir 183 modes apģērbu veikali, no tiem 107 ir Lietuvā, 47 ir Latvijā un 29 ir Igaunijā.

Kā ziņots, Baltijā lielākā apģērbu mazumtirgotāja “Apranga” apgrozījums, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, šogad janvārī-februārī bijis 31,8 miljoni eiro jeb par 6,9% lielāks nekā pagājušā gada pirmajos divos mēnešos, liecina kompānijas sniegtā informācija Viļņas biržai.

Salīdzinot ar pagājušā gada janvāri-februāri, šogad šajā laika posmā “Apranga” apgrozījums Latvijā pieaudzis par 3,1%, Lietuvā – par 4,3%, bet Igaunijā – par 23,9%.

Grupas lielākais īpašnieks ir Lietuvas koncerna “MG Baltic” investīciju kompānija “MG Baltic Investment”.

“Apranga” akcijas kotē Viļņas biržās oficiālajā sarakstā.

Saistītās tēmas: AprangaRekonstrukcija

youtube icon
Abonēt youtube