Foto: Aris Jansons/Flickr

Šonedēļ tiek uzsākta iepirkšanās centra “Olimpia” pirmā stāva pārbūve, kas ir noslēdzošais posms vērienīgajā tirdzniecības centra pārveides procesā.

Svētdien, 15.janvārī, uz rekonstrukciju tiks slēgts veikals “Rimi”, tikmēr visi 1. un 2. stāva veikali, izklaides parks un food court zona joprojām būs atvērti apmeklētājiem.

Iepirkšanās centra pārbūve tiks pabeigta līdz maija sākumam, atverot jaunā koncepta “Rimi” un piedāvājot apmeklētājiem ērtākas, modernākas un daudzveidīgākas iepirkšanās un brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Līdz ar iepriekš veikto 2. stāva un food court rekonstrukciju, ieguldījumi i/c “Olimpia” atjaunošanā sasniedz astoņus miljonus eiro.

Šobrīd kopējā sporta un brīvā laika preču veikalu platība ir 3 700 kvadrātmetri, bet pēc i/c “Olimpia” rekonstrukcijas pabeigšanas, tām tiks atvēlēti 5 500 kvadrātmetri, paplašinot divreiz lielāku esošo “Sports Direct” veikalu un atverot brīvā laika preču veikalu “Weekend”.

Lasiet arī; «Kaut kas tur nav ielīdis» – Stendzenieku satrauc krūštura reklāma

I/c “Olimpia” kopējā tirdzniecības platība ir aptuveni 25 000 kvadrātmetru. un tā īpašnieks ir investīciju kompānija “Grinvest”, kas darbojas galvenokārt privātā nekustamā īpašuma un privātā kapitāla ieguldījumu jomā Baltijā.

Saistītās tēmas: OlimpiaRekonstrukcijaSport Direct

youtube icon
Abonēt youtube