Aizvadītajā nedēļā oficiāli savā amatā stājās jaunais Latvijas prezidents Egils Levits, kurš pirmajā ārvalstu vizītē devās pie Igaunijas prezidentes Kersti Kaljulaidas (Kersti Kaljulaid), lai runātu par klimata pārmaiņām un baltiešu sadraudzību. Nedēļas beigās noslēdzās arī Lietuvas prezidentes Daļas Grībauskaites (Dalia Grybauskaitė) ēra, un viņas vietā stājās ekonomists Gitans Nausēda (Gitanas Nausėda), raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Kultūras ministra kurpes apāva arī bijušais Rīgas domes deputāts Nauris Puntulis. Tā jau piepildītajam Kultūras ministrijas darāmo darbu sarakstam pa virsu var uzlikt vēl Latvijas Radio Ziņu dienesta trauksmes zvanus par Latvijas Radio valdes neizdarību un krīzi sabiedriskajā medijā.

Vēl aizvadītajā nedēļā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) tā sauktās «septītās debesis» varēja aplūkot politiķe Baiba Broka un uzņēmēji Gints Rāvis un Ivars Millers. Pastāv aizdomas, ka kukuļošana saistīta ar Latvijas Universitātes Rakstu mājas celtniecību.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: nedēļas apkopojums

youtube icon
Abonēt youtube