Vai gaisā jūtama pīrāga smarža? Spriežot pēc aizvadītās nedēļas notikumiem, valdības gaiteņos jau sāk vēdīt 2020.gada budžeta smarža, lai gan mīkla pat ne uzjaukta, kur nu vēl krāsnī ielikta, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) jau izteikusies, cik lielu gabalu vēlas viņa. Arī Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Patriks Grīva izteicās, cik gribētu padome un cik vajadzētu krīžu vajātajiem sabiedriskajiem medijiem.

Tāpat uz budžetu atsauktos plāni par minimālo algu. Koalīcijas nodokļu politikas komitejā neviens neiebilda pret minimālās algas celšanu līdz 500 eiro. Lēmums gan vēl nav pieņemts, bet Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) nedēļas vidū izteicās, ka prātīgāk būtu celt neapliekamo minimumu.

Tikmēr par spīti bažām, ka Krievija šādi ievāc lietotāju datus, cilvēki, izmantojot lietotni FaceApp, gribēja noskaidrot, cik tad krunkaini būs vecumdienās. Drošības eksperti lietotni neuzskata par bīstamāku nekāFacebook, bet iesaka apdomāt, kam nododam savus datus. Kā saka – par brīvu ir tikai siers peļu slazdā!

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: nedēļas apkopojums

youtube icon
Abonēt youtube