Daži joki maksā vairākus tūkstošus. Šonedēļ saņemtais zvans par it kā Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā ievietoto bumbu, kas lika slimnīcai tās dienas pēcpusdienā apturēt darbību un evakuēt pacientus, valstij varētu izmaksāt vairākus tūkstošos, prognozēja iestādes valdes priekšsēdētāja Ilze Kreicberga. Konkrētas summas nav aprēķinātas, bet ir skaidrs – tās nebūs mazas, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Tikmēr divas kundzes domāja par siltiem amatiem. Par neizdarību bieži vien peltā Dace Ķezbere, Nacionālās elektronisko un plašsaziņas līdzekļu padomes vadītāja, paziņoja, ka domā par atkāpšanos no amata. Tikmēr ne mazāk skaļos skandālos ierautā politiķe Baiba Broka, tikko kā atguvusi darbu Latvijas Universitātē, pēc sabiedrības paustā sašutuma no tā atteicās.

Tomēr citi krēsli aizvien tukši, un tas vienam otram nedod mieru. No Saskaņas patriektie deputāti, Neatkarīgo deputātu frakcija, sākusi apsvērt iespēju tomēr atbalstīt Gods kalpot Rīgai Oļegu Burova kandidatūru Rīgas mēra krēslam. Tiesa, paši atzīst – darbs koalīcijā nebūs viegls. Šķiet, aizvainojums pret Saskaņu aizvien jūtami dur pakrūtē.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: nedēļas apkopojums

youtube icon
Abonēt youtube