Tieši pirms Saeima varētu sākt spriest, vai atlaist Rīgas domi, Oļegs Burovs (GKR) pēc garas tirgošanās panācis sev mēra krēslu. Cena – vicemēra vieta Annai Vladovai (Saskaņa) un krēsls Rīgas brīvostas pārvaldē Sandrim Bergmanim (Saskaņa), raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Bergmanis ar zināšanām par ostas darbu nevarēja lepoties, tomēr viņam ir vēlme mācīties – dienu pēc ievēlēšanas viņš devās zināšanas spodrināt pie politbiznesmeņa Aināra Šlesera.

Šķiet, nepatikšanas ar likumu jau ir neizbēgamas lielo pilsētu mēriem. Aizvadītajā nedēļā Ogres mēram un zemkopības ministra padomniekam Egilam Helmanim (VL-TB/LNNK) nācās paviesoties Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) «septītajās debesīs».

Vai Burovam būs pa spēkam izstrēbt nepatikšanas Rīgas satiksmē? Problēmas ir tik lielas, ka tās jau atsaucas uz valsts budžetu. To dēļ 2020.gada valsts budžeta iespējas nāksies samazināt par 72 miljoniem eiro.

Varbūt pa eiro no katra Rīgas ciemiņa palīdzēs labot neskaitāmos robus galvaspilsētā?

Lai nu kā nedēļa noslēdzās uz priecīgas nots – Baltijas valstis atzīmēja 30 gadu jubileju, kopš to iedzīvotāji sadevās rokās Baltijas ceļā. Vēsturiskajam notikumam, kas iedvesmojis brīvības cīnītājus gan Katalonijā, gan Honkongā, par godu tika rīkoti pasākumi visās Baltijas valstīs.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

 

Saistītās tēmas: nedēļas apkopojums

youtube icon
Abonēt youtube