Foto: Pixabay.com

Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā Rīgas Dzemdību namā brīnišķīgi jaunumi – pasaulē nākuši pirmie Rīgas trīnīši šogad, priecīgo ziņu pavēstījis Rīgas domes mērs Mārtiņš Staķis savā Twitter kontā.

Viņš arī atklāj, ka visi trīs jaundzimušie rīdzinieki ir puisīši. Mērs personīgi sveic vecākus, sagaidot pasaulē savus puisīšus.

Jāatgādina, ka ģimenēm veltītajā izglītojošajā Roche grāmatu sērijā iznācis jauns izdevums – “Gribam būt ģimene”. To var saņemt bez maksas drukātā veidā un tā lasāma arī digitālā formātā.

Grāmata “Gribam būt ģimene” ir veltīta topošajām un jaunajām ģimenēm kā ceļvedis stipras ģimenes veidošanā. Grāmatā apskatītie temati rosina pārus izvērtēt, vai un cik atbildīgi viņi izturas pret savu veselību – tai skaitā emocionālo un seksuālo –, vai un cik ļoti rūpējas par savu auglību, vai un cik apzināti stiprina savas kā pāra attiecības. Tāpat grāmatā labi uztveramā shēmā ir iekļauts neauglības diagnostikas un ārstēšanas algoritms, iepazīstina grāmatas izdevējs – Roche Latvija sadarbībā ar vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv.

Vairāk par grāmatas saturu un par to, kur to iespējams saņemt, lasiet vairāk: Izdota grāmata ģimenēm – Latvijas labākie eksperti dalās ieteikumos, kā veidot laimīgu ģimeni

Runājot par Bērnu aizsardzības dienu,  tās aizsākumi meklējami 1925.gadā, kad Ženēvā norisinājās Pasaules konference bērnu labklājībai. Kopš 1950.gada Starptautisko bērnu aizsardzības dienu lielā daļā pasaules valstu atzīmē 1.jūnijā.

Vairāk lasiet šeit: Petraviča: Atbalsts ģimenēm un bērniem ir mana kā ministres prioritāte

youtube icon
Abonēt youtube