Mārtiņš Staķis. Foto: Ernests Dinka, Saeima/Flickr

Dzīve nav gluds lielceļš – un profesionālā dzīve ne tik. Kuram gan nav gadījies kārtīgi izpurināties pa grambām un arī iekrist kādā bedrē! Tomēr tikai paši drosmīgākie ir gatavi savos neražas stāstos dalīties publiski un bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis ir viens no tādiem.

Kā izrādās, pirmo īsto neražu Mārtiņš Staķis piedzīvojis jau savā pirmajā darba vietā 18 gadu vecumā, kad viņam uzticēts aizvest uz Vāciju uzņēmēju grupu. Viss gājis labi līdz brīdim, kad atceļā īsi pirms iekāpšanas lidmašīnā viņš pazaudējis divus grupas dalībniekus. Tomēr viņš saka, ka šis gadījums beidzies labi, jo šajā grupā bijusi viņa nākamā priekšniece.

“Visiem skandāliem ir savs dzīves cikls – nedēļu, divas,” saka Staķis. Pats galvenais – visi starpgadījumi ļāvuši labāk iepazīt cilvēka dabu, gūt vērtīgas mācības nākotnei un pārliecību: labāk ir kaut ko darīt un kļūdīties, nekā nedarīt neko.

Video ar Staķa atzīšanos neražās, tostarp par leģendārajiem stabiņiem Rīgā, skaties šeit.

FuckUp Nights ir globāla kustība, kas radusies 2012. gadā Meksikā, kad draugu grupa neformālā gaisotnē dalījās stāstos par neveiksmēm savā profesionālajā darbībā. Šobrīd FuckUp Nights pasākumi tiek rīkoti jau vairāk nekā 200 pilsētās un vairāk nekā 40 valstīs, un tajos sabiedrībā populāri un mazāk zināmi cilvēki, kas nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes, stāsta par neražas reizēs gūto pieredzi un mācībām.

Lasiet arī: VIDEO | Spoku pilsēta – publiskots jaunākais video ar krievu iznīcināto Soledaru

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Mārtiņš Staķis

youtube icon
Abonēt youtube