Foto: Pexels

Vecgada vakars jau tepat aiz stūra – kādas krāsas apģērbu un aksesuārus katrai no zodiaka zīmēm izvēlēties Jaunā gada svinībām, lai 2023. gads izdotos laimīgs un veiksmīgs, stāsta astroloģe Anna Guseva.

Nākamā gada simbols ir Melnais ūdens trusiss, kas ir labsirdīgs, mierīgs un lēnprātīgs gada patrons, portālam Life stāsta astroloģe.  Astrologi par 2023. gada galvenajām krāsām sauc melno, zilo un visas to nokrāsas. Tieši šīs krāsas visvairāk patiks gada mecenātam, kurš pateicībā dāvās veiksmi biznesā, finansiālo stabilitāti un laimīgu personīgo dzīvi.

Izvēloties Jaungada nakts svētku apģērba galveno krāsu, neaizmirstiet pievienot aksesuārus vai rotaslietas tādā krāsā, kas atbilst jūsu zodiaka zīmei, iesaka astroloģe.

Aunu un Skorpionu laimīgā krāsa ir sarkana – veiksmes un vitalitātes krāsa. Sarkanā piesaista mīlestību, tādēļ, ja sapņojat par laimīgām attiecībām vai laulībām, noteikti izvēlēties aksesuārus šajā krāsā.

Vēršiem vajadzētu pievērst uzmanību rozā aksesuāriem. Tie nesīs veiksmi mīlestībā un karjerā. Rozā ir harmonisku attiecību krāsa, īpaši piemērota tiem, kuri mīlestību jau atraduši, bet sapņo par lielāku stabilitāti.

Dvīņiem, Lauvām un Strēlniekiem Vecgada vakarā priekšroka jādod dzeltenajiem toņiem. Viens nosacījums: Dvīņiem jāizvēlas vēsāki toņi, bet Lauvām un Strēlniekiem – siltāki. Dzeltenā krāsa simbolizē bagātību un ir īpaši piemērota tiem, kuri vēlas atbrīvoties no naudas problēmām un iegūt finansiālu labklājību.

Laimīgās krāsas cilvēkiem, kas dzimuši Vēža zīmē, ir balta un sudraba. Balta ir tīrības un jauna sākuma krāsa. Lai 2023. gads nestu panākumus biznesā, šiem ūdens stihijas pārstāvjiem, tērpjoties Vecgada vakara svinībām, vērts izvēlēties kādu baltu aksesuāru.

Jaunavas Jaungada ballītei var izvēlēties jebkuru zilo toni. Šī ir krāsa, kas palīdzēs zemes stihijas pārstāvjiem parādīt visas savas labākās īpašības. Tā ir Jaunavu spēka un ambīciju krāsa.

Svariem un Zivīm vajadzētu dot priekšroku oranžiem toņiem. Oranžā krāsa palīdz rast motivāciju un fokusēties uz panākumiem, tā padarīs Svarus un Zivis savāktākus, bet viņu intuīciju jūtīgāku.

Mežāžu laimīgā krāsa ir violeta, kas simbolizē radošo enerģiju, kaislību un gudrību. Violetā krāsa šiem Zemes elementu pārstāvjiem dos profesionālus panākumus un pasargās.

Lasiet arī: Zvaigžņu kaleidoskops – septiņi 2023. gada horoskopi un prognozes vienuviet

Ūdensvīriem 2023. gada 1. janvāra naktī jāmirdz gaiši zilos tērpos vai aksesuāros. Šī krāsa piesaistīs veiksmi ne tikai darbā, bet arī personīgajā dzīvē. Turklāt zilā krāsa palīdzēs nomierināties, piešķirs sievišķību un uzlabos šīs zodiaka zīmes pārstāvju intuīciju.

youtube icon
Abonēt youtube