Foto: Pexels

Ko vilkt mugurā, kā svinēt, kādus ēdienus celt galdā un rituālus veikt Jaungada naktī, lai pievilinātu mīlestību un laimi nākamajā gadā? Apkopojam vienuviet šos un citus ezotēriķu un astrologu padomus, lai nākamais – 2023. gads – būtu veiksmīgs un nestu laimi.

Atbilstoši Austrumu kalendāram, jaunais –  melnā ūdens Truša (Kaķa) gads –  sāksies 2023.gada 22.janvārī un ilgs līdz 2024.gada 9.februārim. Šāds krāsas un elementa salikums Austrumu horoskopā sastopams reizi 60 gados.

Pieci padomi, kā sagaidīt jaungadu, nesadusmojot gada aizbildni Trusi

Sagaidot nākamo gadu, svarīgi nenobiedēt un nenokaitināt tā aizbildni – melno ūdens Trusi. Lūk, pieci padomi, ko vērts ievērot Vecgada vakarā, lai Truša/Kaķa gads izdotos veiksmīgs.

Vairāk lasi te.

Labākās krāsas Vecgada vakara apģērbam veiksmes piesaistīšanai 2023. gadā

Vecgada vakars jau tepat aiz stūra – kādas krāsas apģērbu un aksesuārus katrai no zodiaka zīmēm izvēlēties Jaunā gada svinībām, lai 2023. gads izdotos laimīgs un veiksmīgs, stāsta astroloģe Anna Guseva.

Vairāk lasi te.

Tikai ne cūkgaļu! Ēdieni Vecgada vakaram labklājības vairošanai

Ko likt svētku galdā un ēst Vecgada vakarā, lai nākamajā – Truša/Kaķa gadā – pavada veiksme un labklājība, atklāj igauņu astroloģe Olga Potjomkina.

Vairāk lasi te.

Vēdiskie rituāli Jaungada naktij mīlestības un laimes pievilināšanai

Tā kā Melnā ūdens truša gads iestāsies tikai 2023. gada 22. janvārī, pēc vēdiskās astroloģes Nadeždas Černiševas domām, Jaungada naktī uz to koncentrēties nav vērts. Atbilstoši vēdiskajām tradīcijām, jaunā gada pirmā diena iekritīs svētdienā, un tā ir Saules diena. Saulei jeb Surjai ļoti patīk, ja dara tai pa prātam, tad tā dāsni atalgo ar likteņa dāvanām.

Vairāk lasi te.

Lasiet arī: VIDEO | Krievijā no mēsliem izveido jaungada «instalāciju» – trusi

youtube icon
Abonēt youtube