Maksims Galkins. Publicitātes foto

Dzintaru koncertzālē šovasar – 6. augustā – skatītājiem jaunu koncertprogrammu prezentēs populārais krievu humorists Maksims Galkins.

Pirms gada Maksima Galkina koncerti Latvijā tika izpārdoti dažu dienu laikā. Pagājušajā vasarā viņš uzstājās ne vien ierastajā un iemīļotajā Jūrmalā, bet arī vairākās citās pilsētās, jaunas auditorijas priekšā, kas mākslinieku agrāk nebija redzējusi, un, kā ierasts, izpelnījās tās sajūsmu un mīlestību.

“Īpašu skatītāju prieku pērn radīja vieglums, ar kādu Maksims Galkins ne vien sasveicinājās ar publiku, bet arī jokoja latviski. Vai šovasar dzirdēsim jaunus jokus latviešu valodā? Redzēsim,” teikts paziņojumā medijiem.

Kā zināms, Pugačova un viņas dzīvesbiedrs komiķis Maksims Galkins 2022. gada martā pārcēlās uz Telavivu. Galkins uzreiz pēc okupantu iebrukuma Ukrainā nosodījis Krievijas agresiju, bet dziedātāja klusējot atbalstījusi dzīvesbiedru.

Augusta beigās primadonna bija atgriezusies dzimtenē, turpretī Galkins palika ārvalstīs. Toreiz dziedātāja norādīja, ka viņas bērniem laiks iet skolā, bet viņai pašai gribas kādam sadot pa purnu. Iespējams, viņa bija domājusi krievu propagandistu Vladimiru Solovjovu.

Vēlāk Galkinu Krievijā nodēvēja par ārvalstu aģentu, un dziedātāja palūdza šajā sarakstā iekļaut arī viņu.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 19 – 25. janvāris

Pēc tam Pugačova tika vainota “Krievijas armijas aizvainošanā”. Šādi Krievijā noreaģēts uz dziedātājas ierakstu vietnē Instagram, kurā viņa aicina sevi atzīt par “ārvalstu aģenti”. Tika vēstīts, ka arī policija pārbaudīs dziedātājas ierakstu sociālajos tīklos, izvērtējot, vai tas nediskreditē Krievijas armiju.

Saistītās tēmas: Dzintaru koncertzāleMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube