Māra Upmane-Holšteine. Foto: Instagram @astronout_lv

Grupa “Astro’n’out” otrdien, 3.oktobrī, nodod savas mūzikas mīļotājiem septīto albumu, kas ietver grupas 12 jaunākās dziesmas. Reizē grupa prezentē arī albuma jaunāko singlu “Ilgošanās zvani” un tā mūzikas video.

Septītais “Astro’n’out” studijas albums, kas tapis divu gadu laika nogrieznī, arī savā nosaukumā ietver maģisko “777”. Albums tapis ciešā sadarbībā ar producentu Andi Ansonu, kurš ir bijis klātesošs arī visās septiņās grupas radošajās nometnēs, kurās tapis albums. “777” ieraksīts Labo Koku mājvietā “Annas koku skolā”, “Hotel Zeit” un studijā “Mute”. Tajā viesmākslienieka statusā pievienojies mūziķis Goran Gora. Savukārt albuma dizainu radījis Elvijs Pūce.

Jaunā albuma dzimšanas diena tiek pieteikta ar grupas jaunāko singlu “Ilgošanās zvani”, kas vieglā un iedvesmojošā manierē aicina klausītājus sākt gatavoties kopdziedāšanas svētkiem tieši pēc mēneša – 3.novembrī – “Astro’n’out” pirmajā arēnas koncertā.

Grupas soliste un dziesmas lirikas autore Māra Upmane-Holšteine par singla “Ilgošanās zvani” nozīmi saka: “Kamēr pasaule zvana ilgošanās zvanus pēc labākiem laikiem un drošākas ikdienas, tikmēr mēs, nespējot ietekmēt lielos notikumus, varam pieturēt savu tuvāko rokas un atgādināt, ka savā mazajā mikrokosmosā mums “visa ir gana” – ar pateicības pilnu sirdi par to, kas mums dots. Un “sākot no sevis”, veidojot vidi ap sevi apkārt labāku, mēs ietekmējam arī pārējos.”

Jaunajam singlam tapis arī mūzikas video, kura režisors ir Papa Chi, savukārt video producenta lomu uzņēmies Elvijs Pārpucis un “Later” komanda ar Ņikitu Korņevu galvenā operatora lomā. Video kadros redzami arī citi mūziķi – Elizabete Gaile, Fiņķis, “Sudden Lights” un Goran Gora, kuri būs Arēnas koncerta īpašie viesi.

Albuma “777” prezentācijas pasākums gaidāms jau 3.oktobrī pulksten 20.00 tiešsaistē – tam būs iespēja sekot līdzi gan grupas “Facebook” kontā, gan “Youtube” kanālā. Tiešraidē tiks atklātas ne tikai albuma tapšanas aizkulises, bet arī vēl noslēpumā turētie īpašie viesi gaidāmajā arēnas koncertā 3.novembrī. Koncerts “Arēnā Rīga” būs līdz šim lielākais Astro’n’out solokoncerts.

Lasiet ari: Žagars, Gražulis, Šmits – vairāki latviešu basketbolisti spēlēs Eiropas vadošajos turnīros

youtube icon
Abonēt youtube