Publicitātes foto

Influencere Evelīna Pārkere prezentācijas pasākumā “Digital Art House” atrādījusi jauno Latvijā izstrādāto iepazīšanās lietotni “RiskMe”, kas palīdz cilvēkiem iepazīties, balstoties uz personību un kopīgām interesēm, nevis izskatu. Tajā tiek izmantots mākslīgais intelekts un jauns spēles modelis – izaicinājumi.

Evelīna Pārkere lietotni izstrādājusi kopā ar sadarbības partneri un programmētāju Dāvi Iljinu.

Dažu dienu laikā lietotne sasniegusi 4000 lietotāju, kļūstot par vienu no populārākajām Latvijā.

Lietotne “RiskMe” atšķiras no citām iepazīšanās vietnēm ar to, ka tajā ir iespējams atrast ne tikai otro pusīti, bet arī draugus ar kopīgām interesēm. Turklāt, lai sāktu lietot lietotni, katram vispirms izveido mākslīgā intelekta avatāru, kurš ir katra lietotāja atspulgs. Savukārt pēc tam avatāram ir jārada izaicinājums, kas atspoguļos tā personību un intereses.

Kad lietotājs atrisinājis avatāra izaicinājumu, iepazīstot otru cilvēku tuvāk, tikai tad viņš var atklāt savu profilu otram, un tajā redzamas ne tika mākslīgā intelekta ģenerētas bildes, bet arī paša lietotāja.

Šobrīd Latvijā ir palaista “RiskMe” beta versija, taču lietotnes izstrādātājiem ir lielas ambīcijas – iekarot lielo iepazīšanās vietņu tirgu un palaist lietotni visā pasaulē. “Ceru, ka “RiskMe” mainīs daudzu cilvēku dzīvi ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē, jo esam tikai pašā ceļa sākumā,” iespaidos dalās Pārkere.

Lasiet arī: Pazudušās Annas Jansones dzīvesbiedrs sievai sagatavojis Ziemassvētku dāvanu

“RiskMe” visiem ir pieejama bez maksas.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Evelīna Pārkereiepazīšanās lietotneRiskMe

youtube icon
Abonēt youtube