Publicitātes foto

Pie latviešu TV skatītājem nonācis pašmāju kriminālkomēdijas seriāls “Produkts”, kura pirmizrādi ceturtdien, 4. janvārī, atzīmēja arī tā veidotāji un aktieri – Sanda Dejus, Toms Harjo, Henrijs Arājs, Telma Auziņa, Ilze Pukinska, Markus Riva, Dante Pecolli, Intars Rešetins un  Hwije Im.

Baudot nūdeļu zupu un korejiešu tradicionālos kimči, klātesošajiem bija iespēja kopīgi noskatīties pirmo sēriju un redzēt, kas tiek atrasts banānu kravā. Pasākuma vadītāji Rūdolfs Kugrēns un Edgars Bāliņš cepiena laikā jokoja ne vien par “Produkta” veidotājiem, bet arī citiem latviešu televīzijas seriāliem. Pasākuma noslēguma nagla bija karaoke – Hwije Im izpildītais “Gangnam Style”.

Seriāls ir par notikumu, ko piedzīvo Marija. Viņa strādā ikdienišķu un vienmuļu darbu Āzijas preču noliktavā. Līdz vienu dienu viņas redzes lokā nonāk vairākas kastes ar produktu, kas izmainīs visu viņas dzīvi uz visiem laikiem, informē “Tet”.

Seriālā kopā būs 10 sērijas. Ceturtdien, 4.janvārī, platformā Tet TV+ demonstrētas pirmās divas. Katru nākamo ceturtdienu skatītājiem tiks piedāvātas nākamās divas jaunās sērijas.

Seriāla galvenais režisors Alberts Viegliņš un producents Kristians Alhimionoks ir veidojuši seriālus “Lielie Muļķi”, “Viss Norm”, “Jaunais Norm”, kas ieguvuši plašu jauniešu atzinību.

Galvenajās lomās – Valmieras Drāmas teātra aktrise Diāna Krista Stafecka, “Bezvēsts pazudušās” viens no galvenajiem aktieriem Henrijs Arājs, filmas “Sēklis” un Jaunā Rīgas teātra aktieris Toms Harjo, aktrise Telma Auziņa. Epizodiskās lomās Sanda Dejus, Ilze Pukinska, Dante Pecolli, Marija Grauba, Markus Riva un citi. Scenārija autors – Artūrs Dīcis. Mūzikas autors – Kristaps Strūbergs. Operators – Mārtiņš Jansons.

Lasiet arī: VIDEO | Mamikins jaungada uzrunā sapņo par atgriešanos Latvijā un pieminekļu atjaunošanu

Lasiet arī: «Ļoti atvieglojoši» – pazudušās Annas Jansones dzīvesbiedrs komentē jaunākās policijas ziņas

Lasiet arī: Piecas zodiaka zīmes, kam 2024. gadā iespējama šķiršanās ar mīļoto

Lasiet arī: Oļegs Fiļs 50. jubileju nosvin uz salas Karību jūrā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube