Oļegs Fiļs un Kristīne Jelinska. Foto: Instagram @kristinejelinska

Miljonārs un Nurmuižas pils saimnieks Oļegs Fiļs savu jubileju pirmo reizi svinēja ārpus Latvijas, jo mīļotā sieviete Kristīne Jelinska viņam uzdāvinājusi ceļojumu uz Senbartelmī salu Karību jūrā, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Ceļojums bija draudzenes izplānots. “50. jubileja ir kas ļoti īpašs. Es pat sākumā domāju, vai organizēt varenu balli, piemēram, Hanzas peronā vai Nurmuižā, kas ir ideālas vietas lielām un skaistām svinībām. Taču gribēju, lai Oļegs pat nenojaustu, kas tiek plānots, bet Latvijā tādu balli sarīkot laikam nemaz nav iespējams. Pazīstot Oļegu un zinot, cik ļoti viņam patīk miers, klusums un ģimeniska atmosfēra, sapratu, ka daudz labāk būtu organizēt ceļojumu,” izdevumam stāsta miljonāra mīļotā sieviete.

Apskatot vairākus galamērķus, izvēle krita par labu Francijas aizjūras teritorijai. “Tā ir ekskluzīva vieta gan gardēžiem, gan luksusa atpūtas cienītājiem, Sala ir unikāla ar skaistām pludmalēm un maigu klimatu. Pateicoties franču kultūrai, tur iespējams saņemt izcilu servisu un izmeklētus ēdienus. Jau pirms došanās ceļā atradu viesnīcu, rezervēju vairākas skaistas vietas pusdienām, vakariņām un atpūtai,” žurnālam stāsta Kristīne Jelinska.

Tikai izbraukšanas dienā lidostā Oļegs saprata, kur dodas svinēt.

“Pusdienās devāmies uz romantisku pikniku okeāna krastā. Biju sarūpējusi grozu ar uzkodām, augļiem un, protams, labu šampanieti. Izbaudījām divvientulību, ķērām okeāna viļņus, jo visā pludmalē dienas garumā tā arī neviens cits cilvēks neparādījās,” par miljonāra dzimšanas dienu stāsta Kristīne.

Savukārt vakariņās abi devās uz salas iecienītāko restorānu “Le Tamarin”.

Lasiet arī: Pēc septiņu gadu draudzības apprecējusies šķēpmetēja Madara Palameika

Lasiet arī: Noskaidrots pazudušās Annas Jansones meitiņas nāves cēlonis

Lasiet arī: Jana Duļevska atgriezīsies TV ekrānos ar jaunu raidījumu

Lasiet arī: Mūrnieces bijušais draugs pārcēlies uz Baltkrieviju, kur nozākā Latviju

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Kristīne JelinskaNurmuižas pilsOļegs Fiļs

youtube icon
Abonēt youtube