Foto: Unsplash

Vienīgais, ko tajos dažos veikalos, kur ir tā izpārdošana, var dabūt, ir gripa, Covid vai triperis – šādi kāds soctīklu lietotājs atbildējis uz vietnē “Facebook” uzdotu jautājumu, ko labu var nopirkt “noliktavas izpārdošanā” , ko atsevišķos veikalos no pirmdienas, 15. janvāra, izsludinājis “Lidl”.

Tikmēr kāda cita “Facebook” lietotāja pauž uzskatu, ka noliktavas izpārdošanā “izpārdos hlamu, ko neviens nepirka. Noliktavas tīrīšana ir pārpalikumu izpārdošana, ko nevienam nevajadzēja”.

Daži pauž vilšanos, ka veikalā, kurā viņi bijuši, no superizpārdošanām nav bijis ne miņas un gājiens uz veikalu izrādījies zemē nomests laiks, palaižot garām informāciju, ka “noliktavas izpārdošana” nebūšot pilnīgi visos “Lidl” veikalos. Vēl kāds pauž sarūgtinājumu un vilšanos, ka solītā izpārdošana, kas likšot nobālēt pat Melnās piektdienas cenām izrādījās tikai viens stends ar piecām pozīcijām par vienu eiro un pārējo par 3-15 eiro.

Daudzi pauž viedokli, ka izpārdošanā izvēle nav plaša, daudzos veikalos nekā nav, toties pircēju gan daudz.

Ir soctīklu lietotāji, kas apšauba, vai par tik zemām cenām, kādas tiek solītas, vispār ko kvalitatīvu var nopirkt, kamēr citi uzskata, ka saražotais ir jāpārdod, turklāt veikalu uzcenojumu dēļ preces šādās izpārdošanās tiek tirgotas par reālo cenu. “Tak sen jau zināms, ka veikali liek līdz 300% uzcenojumu precēm. Uztaisa akciju un pārdod par reālo cenu, cik tai precei būtu jāmaksā,” domā kāds “Facebook” lietotājs.

Turpretī citi ir pārliecināti, ka daudzi, kas būs kaut ko izdevīgu nopirkuši, tālāk to mēģinās pārdot par trīsreiz augstāku cenu. “Ko lai saka, “Lidl” nedomā, ka standarta latvieši, kas iepirkuši preci par 10 eiro, noteikti gribēs notirgot par 30 eiro Un tirgos kaut piecus gadus, iesaldējot apgrozāmos līdzekļus, gan aizņemot noliktavu telpas,” uzskata kāds “Facebook” lietotājs, kam gan oponē citi, norādot, ka viņš ir kaut ko sajaucis un latvieši pavisam noteikti neesot nekādi spekulanti.

Ieviešot Latvijā tradīciju, kas citās “Lidl” darbības valstīs jau ieguvusi kulta iepirkšanās kampaņas statusu, nedēļā no 15.janvāra “Lidl” rīkos pirmo “noliktavas izpārdošanu”, kurā piedāvās visdažādākās nepārtikas preces – apģērbus lieliem un maziem, virtuves rīkus un noderīgus DIY dārza un remonta darbu instrumentus, informē uzņēmums.

Ņemot vērā, ka “Lidl” sezonālās izpārdošanas preču cenas sāksies no viena eiro un atlaides pārsniegs 50% no preces regulārās pamatcenas, konkrētas piedāvātās preces iepriekš netiks izziņotas, lai neradītu pārāk lielu ažiotāžu veikalos un sociālajos medijos. Tāpat jāņem vērā, ka šī izpārdošana nenotiks visos “Lidl” veikalos, uzsver uzņēmumā. “Mēs šoreiz pazeminām cenas līdz tādam līmenim, kas pat Melnajai Piektdienai liktu skaudībā nobālēt,” atklāj  “Lidl Latvija” valdes loceklis Nikola Balabans.

Atlaižu meklētājiem jāņem vērā, ka sezonālajā “noliktavas izpārdošanā” piedāvāto preču apjoms, kā jau vienmēr “Lidl” veikalos, ir ierobežots un pieejamo preču skaits nav bezgalīgs. Tādēļ iespējams, ka izpārdošanā piedāvātās preces izbeigsies ātri, brīdina uzņēmums.

“Lidl” veikali, kuros notiks sezonālā “noliktavas izpārdošana” ir Anniņmuižas iela 8A, Augusta Deglava iela 160, Brīvības gatve 254 un Prūšu iela 1 Rīgā, kā arī Ganību 182 Liepājā, Kuldīgas iela 90 Ventspilī, Raudas 17A Tukumā,

Talsu šoseja 40 Jūrmalā, Ledus iela 5 Jēkabpilī un Atbrīvošanas aleja 125 Rēzeknē.

Lasiet arī: Vāc parakstus par izstāšanos no konvencijas, kas Latvijai liedz izmantot kājnieku mīnas

Lasiet arī: Iespēja kļūt par pilskungiem! Inčukalna Medību pils meklē saimnieku

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt

Lasiet arī: «Gluži kā pieaugušajiem domātu rotaļlietu veikalā» –  iesmej par Putinu, kurš apčamda gurķus

Lasiet arī: Krāpšana un citi iemesli, lai šķirtos  – kāpēc pamet katru no zodiaka zīmēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Lidlnoliktavas izpārdošanaVeikali

youtube icon
Abonēt youtube