Inguna Bauere. Foto: Facebook @Inguna Bauere

“Mums ir vajadzīgs brīnums un glābšana! Rakstniece Inguna Bauere šobrīd cīnās par savu dzīvību Madonas slimnīcas reanimācijas nodaļā,” sociālajos tīklos paziņojusi izdevniecības “Zvaigzne ABC” vadītāja Vija Kilbloka.

“Sākumā bija tikai klepus… Lūdzam par viņu, draugi, lai mūsu lūgšanas un sirdsdomas savienojas lielākā spēkā un Ingunai tiek palīdzēts,” teikts Kilblokas ierakstā.

Inguna Bauere ir ļoti iemīļota rakstniece latviešu lasītāju vidū, viņas spalvai pieder vairāki romāni par kultūrvēsturiskām personībām, piemēram, “Mazā klusā sirds. Dārta un Krišjānis pirms tautasdziesmas” par Dainu tēvu Krišjāni Baronu un viņa sievu Dārtu, “Ede, Pumpura sieva” par Andreju Pumpuru un viņa sievu un “Skolas Līze” – par rakstnieka Matīsa Kaudzītes sievas Līzes Rātminderes dzīvi. Tāpat viņa sarakstījusi tādus romānus kā “Lizete: dzejniekam lemtā: Lizetes un Kārļa Skalbes dzīvesstāsts” un “Piedod, Karolīne!” par Ata Kronvalda dzīvesbiedri.

Daži no pēdējiem viņas sarakstītajiem romāniem ir “Māsa Magda”par vācbaltiešu muižnieci Magdalēnu Elizabeti fon Hallarti, “Eliza fon Reke. Soļi rītausmā” un “Doroteja. Izredzētā” par Kurzemes hercogieni Doroteju.

Lasiet ari: Džilindžera Ekstāzes pikanto ainu koordinatore ierunājusi galveno lomu populārā multfilmā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Lasiet arī: Ēģiptiešu horoskops: sūtība un uzdevums dzīvē atbilstoši dzimšanas datumam

Lasiet arī: Augļi, dārzeņi un kumosiņš no Naura maltītes – Didrihsone publisko, ko apēd pa dienu

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Inguna Bauerevija kilbloka

youtube icon
Abonēt youtube