Foto: Simona Dilāne/BNN

Pēc sniegotas otrdienas trešdiena, 17. janvāris, atnāks ar mierīgākiem laika apstākļiem, vienīgi vēl aizvien būs jūtams vējš, vēsta Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Trešdienas naktī debesis bija skaidras un termometra stabiņš Vidzemē un vietām Zemgalē noslīdēja pat līdz -20 grādu atzīmei. Arī dienā spīdēs saule, bet no dienas vidus, sākot no rietumiem, debesis apmāksies. Būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Ceļi atsevišķos posmos vēl aizvien būs slideni. Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs dienvidu, dienvidaustrumu vējš, piekrastes rajonos brāzmās pastiprinoties līdz 15-17 m/s. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -5…-10 grādiem, bet vietām piekrastē diena būs siltāka, tur -3…-6 grādi.

Ceturtdienas naktī debesis atkal aizklās bieza mākoņu sega, no rīta daudzviet snigs, vietām atkal stipri. Pēcpusdienā nokrišņi mitēsies un debesis no rietumiem pakāpeniski skaidrosies, ļaujot uzspīdēt saulei. Naktī visā valstī dienvidu, dienvidaustrumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 15-19 m/s, dienā lielā daļā valsts tas pierims, bet piekrastē vēl būs itin vējains.

Termometra stabiņš naktī noslīdēs līdz -3…-7 grādiem valsts rietumu daļā, austrumos sals pastiprināsies līdz -8…-13 grādiem, dienā savukārt, temperatūra būs no +1 grāda jūras piekrastē, līdz -6 grādiem Vidzemē un Latgalē.

Arī nedēļas izskaņā pieturēsies sals, kaut daļā valsts snigs, tāpat pūtīs brāzmains vējš. Jaunākās prognozes liecina, ka jaunnedēļ stabilo salu nomainīs siltāks laiks, sniegs pāries lietū un ciklonu ietekmē bieži būs vējains.

Lasiet arī: Augļi, dārzeņi un kumosiņš no Naura maltītes – Didrihsone publisko, ko apēd pa dienu

Lasiet arī; Artuss Kaimiņš pēc desmit gadu pauzes atjauno raidījumu Suņu būda

Lasiet arī: VIDEO | Modes mākslinieka Kašera recepte: eksotiska vegāniskā zupa

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Lasiet arī: Kļuvis zināms, kurš ieņēmis Mārča Judža vietu grupā Dzelzs vilks

Lasiet arī: Traģēdija Jūrmalā: Draudi izteikti gan aprūpes iestādei, gan vienaudzi nodūrušā pusaudža ģimenei

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube