Foto: Pexels

Katrai zodiaka zīmei ir sava planēta vai zvaigzne – patronese: Aunam tas ir Marss, Vērsim un Svariem – Venera, Dvīņiem un Jaunavai – Merkurs, Vēzim – Mēness, Lauvai – Saule, Skorpionam – Plutons, Strēlniekam –Jupiters, Mežāzim – Saturns, Ūdensvīram – Urāns, bet Zivīm – Neptūns, vēsta Wday.

Tomēr Aunu ne vienmēr ietekmē tikai Marss, bet Ūdensvīru – Urāns, jo planēta – patronese var neatbilst valdošajai planētai, kas ietekmē cilvēka raksturu. Daudz ko nosaka dzimšanas datums, – meklē sarakstā tieši to, lai uzzinātu, kura planēta tevi ietekmē un ko tas nozīmē.

Marss

21- 30. marts, 13. – 23. augusts, 3. – 12. decembris

Planēta Marss ir nosaukta seno romiešu kara dieva vārdā. Nav pārsteidzoši, ka tās iespaidā dzimušie ir apveltīti ar drosmi, kā arī vēlmi vienmēr būt virsotnē. Viņi ir dzimuši līderi, necieš sakāvi, nebaidās paust savu viedokli, pat ja tas atšķiras no vairākuma viedokļa, un vienmēr iet uz priekšu. Tie, kurus ietekmē Marss, lepojas ar milzīgu vitalitāti un enerģiju, un, iespējams, tāpēc citi viņus apbrīno, vēlas viņiem līdzināties. Šo cilvēku vājās puses ietver tikai pārmērīgu emocionalitāti brīžos, kad viss nenotiek pēc plāna vai kāds ielaužas viņu personīgajā telpā.

Saturns

11.- 21. maijs, 4. – 13. septembris, 22. – 31. decembris

Saturna cilvēkiem nav tādas vitalitātes kā tiem, kurus pārvalda Marss, viņi var ieslīgt sevī un satraukties par sīkumiem. Tomēr var tikai apbrīnot viņu centību, pacietību un izturību. Un tieši pateicoties šīm rakstura iezīmēm šajos datumos dzimušie, neatkarīgi no izglītības un izcelsmes, sasniedz neticamus augstumus un kļūst par augstu amatpersonu tuviem draugiem. Turklāt šos cilvēkus vienmēr piesaista jaunas zināšanas, un vairumā gadījumu viņiem ir ievērojamas spējas filozofijā un psiholoģijā.

Jupiters

10.- 20. aprīlis, 2. – 12. augusts, 23. novembris – 2. decembris

Jupiters ir lielākā planēta Saules sistēmā, un tās pakļautībā dzimušajiem ir milzīga ietekme uz citu cilvēku dzīvi. Šķiet, ka neviens neizprot cilvēka būtību tik labi kā viņi. Nav pārsteidzoši, ka cilvēkiem, kas dzimuši šajos datumos, bieži tiek lūgts padoms un tiek raudāts uz viņu pleca. Šķiet, ka palīdzēt citiem ir viņu iecienītākā nodarbe. Tajā pašā laikā viņiem pašiem nepatīk sūdzēties par dzīvi un visas personīgās problēmas viņi patur pie sevis. Tikai daži cilvēki zina, ka viņiem pašiem dažreiz ir vajadzīga palīdzība un uzmanība.

Mēness

22. jūnijs – 1. jūlijs, 13. – 22. novembris, 1. – 10. marts

Cilvēki, kas dzimuši Mēness ietekmes dienās, ir ļoti jūtīgi un romantiski, pakļauti garastāvokļa svārstībām un var būt gan atkarīgi no saviem mīļajiem, gan, gluži pretēji, spējīgi ietekmēt citus. Tāpat Mēness pārvaldītie par galveno dzīvē uzskata mīlestību, attiecības un ģimeni, viņi prot iepriecināt citus, īpaši pretējo dzimumu. Tajā pašā laikā viņiem ir raksturīgs aizdomīgums un apsēstība ar sevi.

Saule

31. marts – 9. aprīlis, 23. jūlijs – 1. augusts, 13. – 21. decembris

Tāpat kā Saule, cilvēki, kas dzimuši tās valdīšanas datumos, ir jautri, mākslinieciski, apburoši, dāsni un sirdī vienmēr bērni. Viņu atvērtība un spēja saskatīt labo it visā un visos nevar vien pārsteigt. Visbiežāk Saules pārvaldītie cilvēki ieņem augstus amatus vai izvēlas radošas profesijas. Viņiem ir ārkārtīgi svarīgi būt redzamiem un just, ka viņi ir mīlēti, cienīti un novērtēti.

Venera

21. – 30. aprīlis, 1. – 10. jūnijs, 14. septembris – 3. oktobris, 1. – 10. janvāris, 9. – 18. februāris

Planēta Venera ir nosaukta senās romiešu mīlestības un skaistuma dievietes vārdā. Cilvēki, kas dzimuši šīs patroneses datumos, izceļas ar taktu, romantiku, gādību un neatvairāmu tieksmi pēc visa skaistā. Visbiežāk viņi izvēlas profesijas, kas saistītas ar mākslu, vai pat dod priekšroku darbam tikai nepieciešamības pēc, uzskatot, ka galvenais šajā pasaulē ir ģimene. Vīrieši Veneras iespaidā parasti kļūst par gādīgiem vīriem un tēviem, bet sievietes par mājsaimniecēm, kuras apbrīno visi apkārtējie.

Merkurs

1. – 10. maijs, 22. – 31. maijs, 24. augusts – 3. septembris, 14. – 23. oktobris, 11. – 20. janvāris, 30. janvāris – 8. februāris

Ir zināms, ka Merkurs pārvietojas ātrāk nekā visas citas planētas debess sfērā. Senās Romas mitoloģijā tas bija sūtņa jeb tirdzniecības dieva vārds. Nav pārsteidzoši, ka cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, nevar iedomāties savu dzīvi bez attīstības un kustības. “Šodien esi labāks par vakardienu” ir viņu galvenais moto. Viņi vienmēr veido grandiozus nākotnes plānus un izdomā sev daudzas aktivitātes. Neko nedarīt un tikai fantazēt par to, kā kļūt laimīgam, nav raksturīgi Merkura cilvēkiem. Tie ir rīcības cilvēki: ja viņi kaut ko izlemj, dosies uz mērķi, nepievēršot uzmanību grūtībām. Ne velti viņu vidū ir daudz uzņēmēju, zinātnieku, pētnieku un ceļotāju.

Urāns

11. – 21. jūnijs, 4. – 13. oktobris, 21. – 29. janvāris

Planēta Urāns ir nosaukta sengrieķu debesu dieva vārdā, un tā ietekmē cilvēkus ar atjautību, oriģinalitāti un intuitivitāti. Visbiežāk tie, kas dzimuši šajos datumos, cenšas izskatīties un dzīvot savādāk nekā visi pārējie. Viņiem par visu ir savs viedoklis, un viņi ir pārliecināti par sevi un savu rīcību. Astrologi bieži saka, ka Urāna cilvēki ir līdzīgi Marsa cilvēkiem, taču vieglākā variantā. Viņi necīnīsies par ideju un visu, ko domā, nepateiks acīs. Viņi savu milzīgo enerģiju un spēku slēpj dziļi sevī.

Plutons

2. – 12. jūlijs, 24. oktobris – 2. novembris, 11. – 20. marts

Plutons savas ietekmes datumos dzimušos apveltī ar organizatoriskām spējām, vēlmi kontrolēt notiekošo un atsevišķos gadījumos dominēt pār citiem, mācīt tos un dot padomus. Ar šādām rakstura īpašībām var droši kļūt par politiķiem vai vismaz ieņemt augstus amatus. Tiesa, par spīti ārējam spēkam, Plutona pārstāvji nereti nespēj izprast sevi, ciešot no pārmērīgas emocionalitātes un nespējas kontrolēt savas jūtas.

Neptūns

13. – 22. jūlijs, 3. – 12. novembris, 19. – 29. februāris

Šajos datumos dzimušie ir apveltīti ar maigumu, viņi, tāpat kā ūdens, peld pa dzīvības upes straumi, neciešot pārmaiņas un šķēršļus. Neptūna pārstāvji jebkuras neveiksmes laikā bieži atkāpjas un ir atkarīgi no sava garastāvokļa un jūtām. Šajos datumos dzimušie var krasi mainīt savus uzskatus un priekšstatus atkarībā no situācijas, bet tajā pašā laikā ir apveltīti ar iedzimtiem talantiem, attīstītu intuīciju un nereti tieksmi pēc mistikas un ezotērikas. Ja šie cilvēki attīstīs savas stiprās un pozitīvās puses, tad spēs sasniegt lielas virsotnes.

Lasiet arī: Rakstniece Inguna Bauere cīnās par dzīvību Madonas slimnīcas reanimācijā

Lasiet ari: Džilindžera Ekstāzes pikanto ainu koordinatore ierunājusi galveno lomu populārā multfilmā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Lasiet arī: Ēģiptiešu horoskops: sūtība un uzdevums dzīvē atbilstoši dzimšanas datumam

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube