Foto: Pixabay

Nedēļas vidū laika apstākļi saglabāsies līdzīgi kā nedēļas sākumā, tos turpinās ietekmēt vairāku ciklonu darbība – laiks būs mākoņains, palaikam sagaidīsim nokrišņus un izjutīsim brāzmaināku vēju, kas būs stiprāks tieši piekrastes rajonos.

Ieplūstot nedaudz siltākam gaisam, lielākoties gaidāms lietus un slapjš sniegs, taču dažviet vēl uzsnigs. Gan naktīs, gan dienās gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga, termometra stabiņš lielākoties pieturēsies -3…+3 grādu robežās, tikai dažviet tas var noslīdēt par kādu grādu zemāk, informē Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pēc šī brīža prognozes, nedēļas nogalē spiediens paaugstināsies un laiks kļūs labvēlīgāks – nokrišņi mitēsies un vējš kļūs lēnāks.

Lai gan drēbes paliks sausākas un sejā nesitīsies vējš, atkal gaisa temperatūra pazemināsies un lielākajā valsts daļā sasniegs mīnusus – naktī uz svētdienu valsts austrumos gaisa temperatūra var pazemināties līdz -10 grādu atzīmei.

Jaunnedēļ laika apstākļus atkal noteiks ciklonu darbība – palaikam gaidāmi nokrišņi un, gaisa temperatūrai paaugstinoties, lielākoties tas būs lietus un slapjš sniegs.

Lasiet arī: Kļuvis zināms, kā Emilija Bērziņa iztērējusi balvā iegūtos 10 000 eiro

Lasiet arī: 77 gadu vecumā apprecējies bijušais politiķis Jānis Jurkāns

Lasiet arī: VIDEO | Aijas Andrejevas recepte: Paštaisīta pasta ar brokoļiem

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Lasiet arī: VIDEO | Latviešu mūziķu radīta dziesma par kaķīti saviļņo Eiropu

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube