Foto: Pixabay

Pēc vējainas un nokrišņiem bagātas nedēļas pirmās puses sekos nedēļas izskaņa ar mierīgākiem laika apstākļiem – bez būtiskiem nokrišņiem, pierims arī vējš. Nedēļas izskaņā Latvijā atkal sāks ieplūst vēsāka gaisa masa, līdz ar to temperatūra pakāpeniski pazemināsies un atgriezīsies sals, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.  

Šī brīža prognozes gan liecina, ka sals nebūs noturīgs, jo darba nedēļas sākumā lielākajā teritorijas daļā termometra stabiņš pieturēsies virs 0 grādu atzīmes.

Piektdien, 26. janvārī, gaidāms mākoņains laiks, dienā valsts rietumu daļā vietām debesis skaidrosies. Vietām, galvenokārt teritorijas austrumu daļā, būs neliels sniegs, kā arī slapjš sniegs. Naktī un dienā termometra stabiņš pieturēsies pie  +1…-4 grādu atzīmes, līdz ar to ceļi apledos un būs slideni, tādēļ satiksmes dalībniekiem jābūt īpaši uzmanīgiem!

Brīvdienās atmosfēras spiediens paaugstināsies – nokrišņi mitēsies un vējš pakāpeniski pierims. Gaisa temperatūra atkal nedaudz pazemināsies un lielākajā valsts daļā tā būs negatīva, pārsvarā 0…-5 grādu robežās, vienīgi naktī uz svētdienu valsts austrumos termometra stabiņš varētu noslīdēt līdz pat -10 grādu atzīmei.

Jaunnedēļ sākumā būs sauss laiks, gaisa temperatūra no dienas uz dienu būs mainīga. No trešdienas gaidāms, ka, straujāk mainoties atmosfēras spiedienam, atkal pastiprināsies vējš un valsts teritorijā būs gaidāmi nokrišņi.

Lasiet arī: Vācot līdzekļus iespējai atgriezties Latvijā, rīkos Vijas Vētras 101. dzimšanas dienas koncertu

Lasiet arī: Bijusī teātra aktrise Ilona Balode nospēlējusi lomu jaunajā filmā Pastkarte no Romas

Lasiet arī; FOTO | Hokejista Merzļikina mamma atklāj savu mākslas darbu personālizstādi

Lasiet arī: VIDEO | Svinot 15. gadu jubileju, Musiqq izdod romantisku singlu un izziņo koncertu

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube