Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 26. janvāra līdz 1. februārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Būsi piesardzīgs attiecībā uz saņemtajiem piedāvājumiem, kas saistīti ar labākām izaugsmes iespējām citā darba vietā. Ja pieņemsi piedāvājumu, nenožēlosi to ne mirkli. Papildu ienākumi tiks gūti honorāru veidā, iesaistoties kādā reklāmas kampaņā.

Vērsis

Paraudzīsies krietni vien plašāk uz savu profesionālo darbību un apjautīsi to, ka jāliek lietā visas savas prasmes, uzkrātās zināšanas un resursi, lai kļūtu par vēl labāku meistaru savā izvēlētajā jomā.  Mazliet vairāk tēriņu nekā parasti būs saistīti ar bērniem un viņu vajadzībām.

Dvīņi

Sajutīsi sevī degsmi ļauties kādam neprātīgam izaicinājumam, ķeroties klāt darbiem, par kuru paveikšanu nav ne mazākās nojausmas. Ļaujies izaicinājumiem ielekt vēl nezināmajā, taču vērtīgajā pieredzē. Labs un nākotnē savu labumu nesošs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā ārvalstīs.

Vēzis

Labs kolektīvs, spēcīga komanda būs tavu panākumu atslēga šonedēļ. Tiks saskatītas iespējas, kā pavērst plašumā savu darbības jomu, lai tā darbotos ar vēl lielāku jaudu un  augšupeju. Vērsīsies pie kāda padomdevēja. Priecēs gūtais apbalvojums.

Lauva

Nāksies rast kompromisu kādā no aktuāliem jautājumiem ar darba kolēģi vai padoto. Labākas peļņas laiks ir gaidāms kolektīvu un komandu vadītajiem. Uzsākot savu biznesu, investīcijas atmaksāsies diezgan ātrā laika posmā. Attiecībās esošos kopīga darba paveikšana mājās vienos vēl ciešāk.

Jaunava

Veiksmīgi un atbildīgi tiksi galā ar saviem jaunajiem pienākumiem, kas sākumā var šķist ne pa spēkam. Izdarīsi, paveiksi un saņemsi arī atzinību no priekšniecības puses. Tiks saskatītas darba iespējas, ko var paveikt no mājām. Manāmi uzlabosies tavas attiecības ar naudu.

Svari

Tiks saskatītas labas izaugsmes iespējas, piedaloties kādā aizraujoši radošā projektā. Šaubas pabīdi malā un ieklausies savā intuīcijā. Laba sadarbība ar kādu cilvēku no ārzemēm arī var attīstīties.  Domas par papildu peļņas gūšanas veidu ir jāsāk realizēt jau tūlīt pat.

Skorpions

Iespējas tiks saskatītas tur, kur nemaz neiedomājies, ka varētu kaut kas priekš tevis būt. Veiksmīgs laiks tiem, kuri darbojas nekustamo īpašumu jomā. Peļņas iespējas  tiks rastas pavisam vienkārši – darot darbus, par ko nebiji iedomājies, ka arī tā var nopelnīt.  Tavi talanti ļaus realizēt tavas vēlmes.

Strēlnieks

Diezgan daudz resursu nāksies veltīt darbiem, kas ir kā pamatdarbs un tiešie pienākumi. Slodze būs diezgan liela. Mazāk laika atliks papildu darbiem, kas vairāk ir kā hobijs. Tiks izvērtēts tas, cik daudz tu dari. Ieteicams izvairīties no izdevumiem, kas saistīti ar lieliem pasākumiem, koncertiem un ballēm.

Mežāzis

Saskatīsi iespēju, kā tu vari parādīt savu meistarību plašākai sabiedrībai sociālajos tīklos un medijos. Svarīgs brīdis tavā karjerā būs pateicoties kādai iepriekšējā gada nogalē uzsāktai sadarbībai. Tavs talants, tavas prasmes tiks ļoti labi atalgotas.

Ūdensvīrs

Tiksi nostādīts tādā situācijā, ka nekas cits neatliks, kā vien ķerties klāt un realizēt savus iepriekš izkaltos plānus. Viss notiek tev par labu. Zīmīgs pavērsies profesionālajā jomā ļaus iemantot vēl lielāku atpazīstamību. Atļausies patērēt nedaudz vairāk savu uzkrājumu kādas tehnikas iegādei.

Zivis

Tiks piedāvāta iespēja iesaistīties kādā projektā, kas būs nozīmīgs pavediens tavā turpmākajā darbībā nākotnē. Nebaidies no izaicinājumiem. Radošo profesiju pārstāvjiem būs atnākusi iedvesma, lai radītu kādu skaistu mākslas darbu. Kāds nesen iepazīts cilvēks tevi pārsteigs ar skaistu dāvanu.

Lasiet arī: Rūtu Dvinsku TV3 laika ziņās nomainīs Lelde Ceriņa

Lasiet arī: Ievēlēta Pasažieru vilciena pagaidu padome trīs kungu sastāvā – zināms, kas viņi ir

Lasiet arī: Vācot līdzekļus iespējai atgriezties Latvijā, rīkos Vijas Vētras 101. dzimšanas dienas koncertu

Lasiet arī: Bijusī teātra aktrise Ilona Balode nospēlējusi lomu jaunajā filmā Pastkarte no Romas

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube