Foto: Pixabay

Četru zodiaka zīmju abu dzimumu pārstāvjiem šis gads var nest fenomenālu ienākumu pieaugumu, ko lielā mērā veicinās Miljonāra aspekts jūnijā, portālam Wday atklāj astroloģe Jūlija Lifanova.

Vērsis

Vērsim viss 2024. gads burtiski paies kā himna labklājībai un pārpilnībai – īpaši aprīlis un maijs, kad tā dēvētais Miljonāra aspekts finanšu un karjeras sektoros šis zīmes pārstāvjiem sola milzīgu izrāvienu. Īpaši tas attiecas uz Vēršiem, kas strādā informācijas tehnoloģiju jomā, kā arī ir iesaistīti veselības aprūpē. Īpaši “naudīgs” mēnesis būs jūnijs, kā arī laika posms no 25. līdz 28. maijam.

Skorpions

Jūnijā jūsu kapitāla un investīciju mājā ienāk finanšu sektora valdnieks Jupiters – kā ieguldījumu savam biznesam varat saņemt lielu naudas summu. Taču patiesi liela nauda gaidāma Jaunajā mēnesī Strēlnieka zīmē 2024. gada 1. decembrī. Tad iespējami jauni ienākumi.

Auns

Bagātākais un auglīgākais mēnesis Aunam būs periods, kad šīs zīmes finanšu pārvaldītāja Venera savienosies ar Jupiteru – no 25. līdz 28. maijam. Bet patiesībā jau aprīlī jūs jutīsiet jaunu naudas plūsmu – pateicoties kādam personīgam projektam gaidāma liela izaugsme gan pašcieņas, gan finanšu jomā.

Ūdensvīrs

Plutons, lielo finanšu planēta, atrodas jūsu zīmē kopš 2024. gada janvāra. Vēl jo vairāk – visa gada garumā tas dos jums pacietību izstrādāt kādu personīgu projektu, tāpēc nebaidieties ne no kā! Vienkārši virzieties uz priekšu un paļaujieties uz savu intuīciju – pateicoties Plutonam, šis gads jums kļūst maģisks. Vissvarīgākie periodi jums būs  jūnijs (Miljonāra aspekta periods) un septembris. Tieši 18. septembrī notiks pirmais aptumsums Zivīs, kas atklās jaunau programmu finanšu jomā nākamajiem diviem gadiem. Jūs gaida liela atbildība, taču arī naudas apjoms augs.

Lasiet arī: «Vieglprātīgs koptēls» – stila eksperti kritizē Mieriņas manikīru, matus un apģērbu

Lasiet arī: Miesassargs, Anna Ziema, Bronza Evelīna – zināmi neparastākie vārdi, kas jaundzimušajiem doti pērn

Lasiet arī: «Man sākās ēdienu fobija» – Ramona Petraviča dalās iespaidos par skandalozo braucienu uz Ķīnu

Lasiet arī: VIDEO | «Zobi palika mutē» – Andris Kivičs palicis bez priekšzobiem

Lasiet arī: Jūlijs Krūmiņš: Desmit procentus savas dzīves esmu pavadījis noziedznieka statusā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube