Foto: Pixabay

Lai gan februāra otrās nedēļas iesākumā vietām uzspīdēs saule, debesīs mākoņu netrūks – trešdien, 7. februārī, snigs teritorijas lielākajā daļā, un sniega segas biezums vietām palielināsies par 5-9 cm, bet dažviet  pat par 10-19 cm.

Teritorijas lielākajā daļā pūtīs lēns līdz mērens ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš, bet rīta stundās valsts dienvidu daļā dominēs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs līdz 15 m/s.

Dienā termometra stabiņa atzīme nepakāpsies vairāk par +1…-4 grādiem, ziemeļaustrumos par -3…-6 grādiem, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Darba nedēļas beigās, Latvijas teritorijā turpinās ieplūst aukstākā gaisa masa, negatīva gaisa temperatūra lielākajā valsts daļā ir gaidāma ne tikai diennakts tumšajās, bet arī gaišajās stundās. Termometra stabiņš dienās daudzviet pieturēsies -2…-10 grādu robežās, bet naktīs vietām tas var sasniegt pat -16 grādu atzīmi. Nokrišņu situācija kopumā būs līdzīga kā iepriekšējās dienās.

Prognozes par laika apstākļiem nedēļas nogalē vēl ir mainīgas. Aktuālākā informācija liecina, ka sestdien aukstums saglabāsies, naktī dažviet pat iespējams sals, bet jau svētdien gaidāma atkušņa atgriešanās, kas turpināsies arī jaunnedēļ.

Lasiet arī: Aina Poiša atgriežas televīzijā ar Gruzijā filmētu attiecību šovu

Lasiet arī: VIDEO | Bijušais Valkas mērs  Krauklis savai jubilejai par godu iedzied dziesmu

Lasiet arī: Siguldas Opermūzikas svētku organizatori lauž līgumu ar slavenu solisti, kura uzstājusies Krievijā

Lasiet arī: Ķīniešu Jaungads: rituāli veiksmes piesaistīšanai, pielabinoties Pūķim

Lasiet arī: Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis

Lasiet arī: Seriāla Nelūgtie viesi otrajā sezonā nozīmīga loma tikusi arī ekspremjeram Repšem

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 2. – 8. februāris

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube