Dons. Foto: Instagram @dons_lv

Lai Latvija beidzot atkal iekļūtu “Eirovīzijas” finālā, “Supernovas” uzvarētājs Dons priekšnesuma sagatavošanai plāno piesaistīt pat ārvalstu ekspertus, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Skatuve piedāvā ļoti lielas tehnoloģiskas iespējas. Mēs ar komandu strādāsim pie tā, lai maksimāli izmantotu šīs iespējas un radītu priekšnesumu. Protams, tas noteikti atšķirsies no “Supernovas”, jo tās ir divas pilnīgi dažādas skatuves, ne tikai izmēru, bet arī ietekmes ziņā,” izdevumam stāsta Dons.

Viņš atzīst, ka priekšnesums šā gada “Eirovīzijā” Malmē jāveido citādi arī tamdēļ, ka “Supernovā” klātienē skatītāju nebija, bet Malmē to būs vairāki tūkstoši. “Rīgā man bija grūtības nodot dziesmas emocijas, bet “Eirovīzijā” būs dzīvā publika, un emocijas būs. Vēl varu pateikt, ka priekšnesuma veidošanai piesaistīšu ārvalstu speciālistus. Tie būs cilvēki, kas gadiem ilgi strādājuši ar lieliem televīzijas projektiem, arī ar “Eirovīziju”,” atklāj Dons.

Zviedrijā Dons ir apņēmības pilns cīnīties par visaugstāko rezultātu. “Ir tāds teiciens – ja tu kaut ko vēlies, visa pasaule sadodas rokās, lai tev palīdzētu. Un tad var notikt brīnumi. Šobrīd man ir tieši tāda sajūta, ka “Eirovīzijā” maijā var notikt kaut kas interesants. Brīnumi var notikt,” norāda Dons.

Kā zināms, par “Latvijas Televīzijas” (LTV) dziesmu konkursa “Supernova” uzvarētāju pārliecinoši kļuvis Dons ar dziesmu “Hollow”, kurš pavasarī Latviju pārstāvēs “Eirovīzijas” dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Gan skatītāji, gan žūrija māksliniekam piešķīra pirmo vietu.

Konkursa “Supernova” fināla rezultātus noteica skatītāju un žūrijas balsojuma kopvērtējumā, informē LTV. Dons ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā (64 845 balsis), kā arī pirmo vietu žūrijas vērtējumā. Tikmēr “Vēstulēs” ieguva otro vietu skatītāju balsojumā (31 477 balsis), kā arī otro vietu žūrijas vērtējumā, bet trešo vietu skatītāju balsojumā (17 739 balsis), kā arī žūrijas vērtējumā ieguva Katrīna Gupalo.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē Latvijas dziesma izskanēs otrajā pusfinālā 9.maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Otrajā pusfinālā balsos arī trīs no “Lielā piecinieka” valstīm – Spānija, Itālija un Francija.

Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7.maijā, savukārt fināls – 11.maijā.

Lasiet arī: Rīgas domes deputāte Ieva Brante trešo reizi precēsies

Lasiet arī: Bērnu aizsardzības centrs publisko viedokli par Rūtas Gorkšas un Mārča Judža ģimenes lietu

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 9. – 15. februāris

Lasiet arī: Nomiris Putina mīļotais zirgs; diktatora tuvākie un astrologi saskata sliktu zīmi

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: DonsEirovīzijaHollowSupernova

youtube icon
Abonēt youtube