Elīna Pakalne un Kristaps Zutis (vidū). Foto: Instagram @alfijs

Lai arī bokseris Kristaps Zutis pērnā gada nogalē ir apprecējies, viņš manīts iepazīšanās vietnē “Tinder”, kur norādījis, ka meklē “short term fun” jeb īslaicīgu izklaidi, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Pats bokseris izdevumam norāda, ka viņa sieva digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne ir lietas kursā, ka vīrs pirms dažiem mēnešiem reģistrējies iepazīšanās lietotnē. Pārim vienam no otra neesot noslēpumu.

“Nesen žurnālistes podkāstā runāja par saviem novērojumiem tinderī un apsprieda čaļus ar zivtiņu bildēm. Tagad es gatavojos savam podkāstam, un, pirms sāksim to filmēt, es gribu tām feministēm un mašķiernieku nīdējām “iedot atpakaļ”, tādēļ dalīšos ar saviem novērojumiem, kā man gāja tinderī kā precētam vīrietim. Es neslēpju savā profilā, ka esmu precēts vīrietis, un, ja man kaut ko prasa par sievu, es arī atbildu. Tad noteikti savā podkāstā pastāstīšu, kādi novērojumi man bija par tinderi un kā Latvijā sievietes iepazīstas ar vīriešiem,” žurnālam stāsta Zutis.

Bokseris norādījis, ka iepazīstas ar sievietēm no 21 līdz 60 gadu vecumam, dāmām, kas atrodas 80 kilometru rādiusā no Rīgas, kur dzīvo pats.

Lūgts, lai bokseris padalās novērojumos, vai ir arī sievietes pēc 55 gadu vecuma, kas vēlas iepazīties, viņš teic, ka tieši šā vecuma pārstāves esot visaktīvākās.

Zutis gan atzīstas, ka pats nav nasks uz sarakstīšanos. “Tas ir jau no 5. klases, kad es saņēmu savu pirmo kurvīti Valentīndienā. Kopš tās reizes esmu ļoti, ļoti kautrīgs, kad tuvojos sievietēm. Tāpēc es tikai svaipoju, sēžot uz poda, vērojot tās bildes un lasot aprakstus,”’  izdevumam stāsta Zutis.

Zutim ļoti ķēries pie sirds, ka dāmas podkāstā apsmējušas vīriešus, kas iepazīšanās lietotnē liek bildes ar saviem lomiem.

“Podkāsts ies gaisā pēc manas 17. februāra cīņas. Būšu skarbs un patiess. Protams, ka nevienas dāmas vādu neminēšu, kā arī nerādīšu šo sieviešu bildes, jo kādam viņa ir mamma, kādam māsa,” atklāj Zutis.

Bokseris ar savu mīļoto sievieti Elīnu Pakalni apprecējās 2023. gada 15. decembrī slepenā ceremonijā.

Lasiet arī:  Saderības horoskops: 13 zodiaka zīmju pāri, ko savienojušas debesis

Lasiet arī: Dons: Eirovīzijas priekšnesums noteikti atšķirsies no Supernovas

Lasiet arī: Jana Duļevska atgriežas TV ekrānos ar jaunu raidījumu

Lasiet arī: Rīgas domes deputāte Ieva Brante trešo reizi precēsies

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nomiris Putina mīļotais zirgs; diktatora tuvākie un astrologi saskata sliktu zīmi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: attiecībasBokserisElīna PakalneKristaps ZutisTinder

youtube icon
Abonēt youtube