Foto: Pixabay

Tava horoskopa zīme ir atslēga uz saderību ar citiem cilvēkiem, turklāt dažām zodiaka zīmēm ir lielāka iespēja kā citām izveidot jo īpaši spēcīgas un laimīgas savienības, vēsta Wday.

Auns un Ūdensvīrs. Saderība: 100%

Aunam un Ūdensvīram kopā nekad nebūs garlaicīgi, kas padara viņu savienību ļoti interesantu un dzīvotspējīgu daudzus gadu desmitus pēc kāzām. Šis ir rets gadījums, kad cilvēki var diezgan harmoniski izveidot kopīgu ģimenes biznesu un nesabojāt personīgās attiecības.

Vērsis un Vēzis. Saderība: 93%

Viens otru uztver nopietni, sajūtot otra slēptās vajadzības un vēlmes. Vērsis un Vēzis var lepoties ar ciešu fizisko un emocionālo saikni. Šīs zīmes patiesi pieķeras viena otrai un ir pateicīgas savam partnerim par šo savienību.

Dvīņi un Mežāzis. Saderība: 97%

Šīm zīmēm ir fenomenāla garīgā saikne, pateicoties kurai viņi jūt savu partneri pat no attāluma. Jau otrajā randiņā abiem ir sajūta, ka viņi viens otru pazīst jau mūžību.

Vēzis un Zivis. Saderība: 90%

Šīs zīmes atrodas uz viena viļņa, abi labi saprot viens otru un lepojas ar savu spēju veidot spēcīgas attiecības. Viņiem nav jāpielāgojas partnera kaprīzēm, jo abi ir līdzīgi. Viņi labi saprotas, jo objektīvi novērtē savu partneri, kā arī spēj iejusties otra ādā un piekāpties.

Lauva un Strēlnieks. Saderība: 100%

Šīs zīmes mīl dzīvi, sevi un piedzīvojumus, un uz tā pamata tās sanāk kopā un izveido skaistu un noturīgu pāri. Gan Lauvas, gan Strēlnieki ir piedodoši, abiem ir viegli saprasties pateicoties līdzīgai gaumei un principiem.

Jaunava un Vērsis. Saderība: 92%

Klusas un praktiskas, šīs zīmes ātri atrod kopīgu valodu. Abu attiecības atgādina lēnu valsi, nevis kaislīgu tango, bez kura abi var lieliski iztikt. Šī ir tā mīlestība, par kuru tiek runāts pasakās – “…un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi līdz mūža galam”.

Svari un Dvīņi. Saderība: 93%

Attiecības starp šīm zīmēm ir cildenas, poētiskas un balstītas uz intelektuālu komunikāciju. Viņi spēj iemīlēties nevis otra izskatā, bet gan humora izjūtā un harizmā. Viņi ir lojāli draugi, kuri dalās visos savos noslēpumos ar partneri.

Skorpions un Vēzis. Saderība: 91%

Dažreiz, kad divi kaislīgi cilvēki izveido savienību, viņu mīlestība deg spoži, bet ne uz ilgu laiku. Taču, ja viens no viņiem ir Skorpions, bet otrs – Vēzis, šāda savienība var būt nevainojama. Viņiem nav jāizklaidē vienam otru, pietiek klusēt un atrasties otram blakus.

Strēlnieks un Auns. Saderība: 92%

Šie piedzīvojumu meklētāji lieliski sader kopā, lai gan viņiem ir arī spītīgs un dažreiz ugunīgs temperaments. Šis pāris var tikt galā ar grūtākajiem pārbaudījumiem dzīvē, ja vien abi atrodas viens otram līdzās un atbalsta viens otru.

Mežāzis un Vērsis. Saderība: 89%

Abi bezgalīgi dievina viens otru un ir neticami kaislīgi. Starp šīm divām zīmēm ir tik spēcīga ķīmija, kāda nav nevienam citam astroloģiskajam pārim. Viņus vieno arī uzticamība, pacietība, uzticība, smags darbs un apņēmība.

Ūdensvīrs un Dvīņi. Saderība: 95%

Šī savienība ir spējīga pārsteigt. Abi netiecas, lai citi viņus saprastu, jo viņiem galvenais ir savstarpēja sapratne un skaidrība attiecībās ar partneri. Viņi ir tie, kuri iemīlas no pirmā acu uzmetiena un var apprecēties tikai pāris nedēļu pēc iepazīšanās. Ab nebaidās dalīties savās neticamajās idejās viens ar otru, jo jūt partnera uzticamo plecu.

Zivis un Skorpions. Saderība: 100%

Šīs zīmes ļoti smalki un intuitīvi jūt viena otru, pateicoties kam gandrīz nekad nestrīdas. Dažreiz šķiet, ka viņi lasa viens otra domas. Viņi arī nebaidās būt pārlieku romantiski un izrādīt jūtas viens pret otru.

Svari un Lauva. Saderība: 95%

Svariem kā gaisa zīmes pārstāvjiem ir labs kontakts ne tikai ar citiem gaisa elementiem,  bet viņi spēj iekvēlināt arī uguns stihijas pārstāvjus. Īpaši Lauvas, kas ir gatavas kļūt par otro pusīti spilgtai radošai savienībai. Parasti tie ir ļoti neaizmirstami, oriģināli pāri, kuri ballītēs piesaista uzmanību un var izveidot lielisku tandēmu.

Lasiet arī: Dons: Eirovīzijas priekšnesums noteikti atšķirsies no Supernovas

Lasiet arī: Jana Duļevska atgriežas TV ekrānos ar jaunu raidījumu

youtube icon
Abonēt youtube