Foto: Ekrānšāviņš

Interneta lietotājus sajūsminājuši Lidijas kundzes komentāri par dziesmu konkursa “Supernova” finālistu priekšnesumiem, Latvijai izvēloties izpildītāju, kurš maijā valsti pārstāvēs starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzijā”.

Ar Lidijas komentāriem vietnē X padalījies mūziķis Lauris Reiniks: “Pārsmējos. Bet jāsaka, ka tāda Lidijas tante ir katrā Eiropas valstī. Kādā Eiropas… Katrā Latvijas ciemā un pilsētā. Tavā kāpņu telpā. Ja tu saki, ka tev nav, tad TU esi Lidijas tante. Par Dona un kaķu dziesmu. Lai laba diena, pilsoņi!”

Tā, piemēram, vērojot Dona uzstāšanos, Lidijas tante komentē: “Es, redz, nesaprotu, par ko viņš tur pārdzīvo.  Redz, viņš saka “Help me!”, to es saprotu – “Palīdzi man!” Bet nesaprotu, kas viņam tur, nabagam, notika. Viņš kādam zvana droši vien: “halo! Halo!””

Tāpat Lidijas tante norāda, ka “viņam [Donam] šoreiz apģērbs normāls. Mūžīgi ar tiem T krekliņiem, tāds kā nabadziņš.”

”Es domāju, dziesma laba, bet ne priekš “Eirovīzijas”. Man tā liekas, ka tur viņu nesapratīs. Viņu neviens nesaprot, un viņš laikam sauc palīgā,” komentē Lidijas kundze.

Viņai kas sakāms arī par Katrīnas Gupalo dziedāto “The Cat’s Song”, kas skatītāju un žūrijas vērtējumā ieguva trešo vietu.

“Ak, jēziņ! Un viņai pidžama tāda kā man! Un tā bante! Ai, ai, ai, kā patiktu bērniņiem bērnudārzā tā dziesmiņa! Tad, kad viņi dziedāja, es praktiski iesnaudos. Tās pārējās meitenes tā kā varētu i sabaidīt bērniņus mazus. Un vēl viens briesmonis izskrēja, tas laikam tas kaķītis, tāds īpatns.”

“Uz skolu, uz bērnudārzu, lūdzu. Tikai ne uz “Eirovīziju”,” tā par Gupalo dziesmu teic Lidijas kundze.

Kā zināms, par “Latvijas Televīzijas” (LTV) dziesmu konkursa “Supernova” uzvarētāju pārliecinoši kļuvis Dons ar dziesmu “Hollow”, kurš pavasarī Latviju pārstāvēs “Eirovīzijas” dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Gan skatītāji, gan žūrija māksliniekam piešķīra pirmo vietu.

Konkursa “Supernova” fināla rezultātus noteica skatītāju un žūrijas balsojuma kopvērtējumā, informē LTV. Dons ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā (64 845 balsis), kā arī pirmo vietu žūrijas vērtējumā. Tikmēr “Vēstulēs” ieguva otro vietu skatītāju balsojumā (31 477 balsis), kā arī otro vietu žūrijas vērtējumā, bet trešo vietu skatītāju balsojumā (17 739 balsis), kā arī žūrijas vērtējumā ieguva Katrīna Gupalo.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē Latvijas dziesma izskanēs otrajā pusfinālā 9.maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Otrajā pusfinālā balsos arī trīs no “Lielā piecinieka” valstīm – Spānija, Itālija un Francija.

Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7.maijā, savukārt fināls – 11.maijā.

Lasiet arī: Precētais bokseris Zutis manīts Tinderī, kur meklē īslaicīgu izklaidi

Lasiet arī:  Saderības horoskops: 13 zodiaka zīmju pāri, ko savienojušas debesis

Lasiet arī: Rīgas domes deputāte Ieva Brante trešo reizi precēsies

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nomiris Putina mīļotais zirgs; diktatora tuvākie un astrologi saskata sliktu zīmi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: DonsEirovīzijaKatrīna GupaloLidijas kundzeSupernova

youtube icon
Abonēt youtube