Foto: Pixabay

Jelgavas valstspilsētas domes priekšsēdētājam Andrim Rāviņam svinīgi pārgriežot lentu, ceturtdien, 15. februārī, 7.30 tika atklāts jau otrais mazumtirgotāja “Lidl” veikals Zemgales galvaspilsētā. Jaunais veikals, kas atrodas Dobeles šosejā 45A, ir pilsētā radījis gandrīz 30 jaunas darba vietas.

Jau tradicionālās 30 EUR dāvanu kartes saņēma pirmie trīs rindā stāvošie klienti. Pirmais klients – Modris veikala atklāšanu gaidīja jau kopš 14.februāra 23.30, un bija ieradies, lai iegādātos pārtiku un bulciņas ar rozīnēm. Modris saka: “Pa TV vakarā nekas interesants nebija, tāpēc izlēmu atnākt un būt pirmais rindā.”

Jelgavas otrais “Lidl” veikals atrodas Dobeles šosejā 45A. Tā ir apmēram 2400 kv.m. liela ēka ar gandrīz 1420 kv.m. plašu tirdzniecības zāli. Gandrīz 82 000 eiro ir ieguldīti jauna veloceliņa un gājēju ietves izbūvē apmēram 300 metru garumā. Veikala apkārtējās teritorijas apzaļumošanai iestādīti 479 košumkrūmi un koku lielstādi gandrīz 104 000 eiro vērtībā.

Uzņēmumam investējot vairāk nekā 250 000 eiro šeit ir paplašināts krustojums, izbūvētas jaunas pagrieziena joslas. Ap veikalu izveidots energoefektīvs ielu apgaismojums. Veikala klientu ērtībai izveidota stāvvieta 135 automašīnām.

“Jelgavā tiek atvērts jau otrais “Lidl” veikals, kas liecina par uzņēmuma veiksmīgu darbību mūsu pilsētā. Tie ir vairāki desmiti jaunu darba vietu, kā arī plašākas un ērtākas iepirkšanās iespējas iedzīvotājiem. Savukārt pašvaldībai ar uzņēmumu izveidojās veiksmīga sadarbība apkārtējās infrastruktūras izbūvē un sakārtošanā, kas ir ieguvums ikvienam tās lietotājam. Kopš pirmā veikala atvēršanas 2021.gada rudenī, “Lidl” ir radis iespēju plašākai sadarbībai ar vietējiem pārtikas ražotājiem, tādējādi veicinot arī šo uzņēmumu attīstību,” sacīja Jelgavas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš.

Lasiet arī: Četras zodiaka zīmes – liktenīgās sievietes, kuras vīrieši nespēj aizmirst

Lasiet arī: VIDEO | Jēkabs Rēdlihs: Man bija kauns pieņemt un atzīt, ka netieku galā

Lasiet arī: Danusevičs par LIDL desām: Doktordesa neatbilst tās standartam

Lasiet arī: Valsts drošības dienestu aicina izvērtēt Mirska filmas un plānotā koncerta atbilstību valsts interesēm

Lasiet arī: Gaidāma smaga krīze – astroloģe atklāj, kā  mainīsies Keitas Midltones dzīve

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva un ansis izdod jaudīgu mīlas dziesmu par kaisli

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: JelgavaLidl

youtube icon
Abonēt youtube