Foto: Pixabay

Pāru saderība ir viena no galvenajām astroloģijas jomām – protams, lai labāk izprastu, cik partneri ir viens otram piemēroti, ir nepieciešams analizēt abu astroloģiskās kartes, taču arī saderība pēc zodiaka zīmes var pateikt daudz, informē Wday.

Auns + Strēlnieks

Ugunīgs zodiaka zīmju pāris, kura saderībai daudzi netic – bet velti! Aktīvo Aunu ieintriģē zinātkārais Strēlnieks. Un Strēlniekam šādās attiecībās nekad nebūs garlaicīgi: Auns ir enerģijas pārņemts. Viena no retajām kombinācijām, kur abi no pāra spēj izsekot līdzi viens otra ātrajam tempam.

Strēlnieks + Dvīņi

Šāds pāris nekad nenogurs viens no otra. Strēlniekus piesaista Dvīņu erudīcija, un Dvīņiem patīk Strēlnieka nemierīgums. Šis pāris ir ieinteresēts kopā izzināt pasauli! Divi filozofi, kuri viens otra pasaules skatījumā ienes jaunas perspektīvas. Augsta partneru seksuālā saderība: viņi nebaidās iepazīt viens otru.

Ūdensvīrs + Zivis

Novatoru pāris. Neskatoties uz grūtībām, ar kurām šis pāris var saskarties savu attiecību sākumā, viņi viens otram ir ideāli piemēroti partneri. Ūdensvīram patīk Zivju iekšējās pasaules noslēpumi. Savukārt Zivīm patīk Ūdensvīra oriģinalitāte. Šāds pāris dzīvo savā pasaulē, izbaudot viens otra sabiedrību.

Vēzis + Vērsis

Mājāssēdētāju pāris, kas piektdienu vakaros pavada laiku pie televizora. Komforts šādam pārim ir vissvarīgākais. Vēzis palīdz Vērsim atrast iekšējo mieru un pieņemt savu emocionālo pusi. Vērsis palīdz Vēzim sasniegt savus mērķus un uzturēt ikdienas rutīnu.

Skorpions + Vēzis

Spraigs emocionāls pāris! Skorpiona enerģijas intensitāte Vēzi nebiedē, un Skorpionam patīk, ka Vēzis pieņem viņu tādu, kāds viņš patiesībā ir. Šim pārim ir raksturīga īpaši augsta seksuālā saderība. Pat ja kāda iemesla dēļ viņu ceļi šķiras, partneri nespēs aizmirst viens otru visu mūžu.

Svari + Mežāzis

Pāris, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet nesavienojams, bet šim pārim piemīt ideāls līdzsvars! Svari palīdz Mežāzim novērst uzmanību no pieķeršanās materiālām lietām un virzīties uz garīgo attīstību. Mežāzis palīdz Svariem atrast līdzsvaru starp materiālajiem un garīgajiem principiem. Aiz slēgtām durvīm partneri bauda viens otru un nebaidās no rakstura atšķirībām.

Vēzis + Vēzis

Viena no labākajām saderībām astroloģijā ir divu Vēžu kombinācija. Tikai šajā kombinācijā Vēži jūt, ka ir pilnībā saprasti un novērtēti. Telepātiskā saikne starp partneriem nostiprinās ar katru dienu. Šajā pārī ir reti konflikti: pat iemeslu ir grūti atrast.

Lasiet arī: Nespēja tikt galā ar audzināšanu un aprūpi – tiesai nodota mazās Justīnes lieta

Lasiet arī: VIDEO | Sirds kā pērkondārds – Reinis Sējāns un Pērkons ieraksta veltījumu Kulakovam

Lasiet arī: Kariņš dodas komandējumā uz Indiju

Lasiet arī: Latvijai jārēķinās ar pieaugošu Krievijas hibrīdapdraudējumu, brīdina SAB

Lasiet arī: Vairāk nekā 4000 Krievijas pilsoņu nemaz nav jāapliecina latviešu valodas zināšanas

Lasiet arī: «Ļoti, ļoti svētīgi» – Samanta Tīna pirms kāzām ievērojusi 40 dienu askēzi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube