Juris Kulakovs. Publicitātes foto

Līdz ar pēkšņo latviešu komponista Jura Kulakova aiziešanu, mūziķis un komponists Reinis Sējāns un grupa “Pērkons” ierakstījuši veltījumu savam mūžībā aizgājušajam draugam un grupas biedram – skaņdarbu “Sirds kā pērkondārds”.

“Sirds kā pērkondārds” mūzikas un idejas autors ir Reinis Sējāns, vārdu autors ir Jānis Šipkēvics, ierakstā piedalījušies grupas “Pērkons” mūziķi Ieva Akuratere, Raimonds Bartaševičs, Leons Sējāns, Jura Kulakova meita Justīne Kulakova Sypniewski, Reinis Sējāns, Liene Sējāne, kā arī Rīgas Doma meiteņu koris “Tiara” diriģentes Airas Birziņas vadībā un Valsts kamerorķestris “Sinfonietta Rīga” diriģenta Normunda Šnē vadībā. Aranžējis Andris Sējāns. “Sirds kā pērkondārds” video ieraksta operators Juris Sējāns, video montāža – Elizabete Gricmane.

Stāsta Reinis Sējāns: “Kamēr citi puikas sapņoja kļūt par policistiem un ugunsdzēsējiem, es gribēju būt Juris Kulakovs. Ar to jau it kā viss būtu pateikts, bet 12. februārī līdz ar ziņu par mana mūzikas krusttēva pēkšņo aiziešanu mūžībā nāca arī tāds kā belziens pa galvu – apziņa, cik dikti daudz man šis cilvēks ir iedevis un iemācījis. Tā nebija mana izvēle radīt šo dziesmu – tā tam bija jānotiek. Paldies visiem, kuri veltīja savu talantu un saslēdzās vienā elektrizējošā ķēdē!”

Lasiet arī: Kariņš dodas komandējumā uz Indiju

Lasiet arī: Latvijai jārēķinās ar pieaugošu Krievijas hibrīdapdraudējumu, brīdina SAB

Lasiet arī: Vairāk nekā 4000 Krievijas pilsoņu nemaz nav jāapliecina latviešu valodas zināšanas

Lasiet arī: «Ļoti, ļoti svētīgi» – Samanta Tīna pirms kāzām ievērojusi 40 dienu askēzi

Lasiet arī: Rīgas domē atbalsta nosaukumu maiņu Maskavas ielai un citām ielām tās tuvumā

Lasiet arī: Alfonsa sindroms – četras zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visbiežāk dzīvo uz sieviešu rēķina

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube